0 oy
103 göst.
Diğer kategorisinde (948 puan) tarafından
Nasıl gidiyor hamileliğiniz? Benim bebişim çok aşağıda yürüyemiyorum kilo alimim artıyor hareketsiz kaldığım için bide felaket bel ağrısı çekiyorum

Bebislerin cinsiyeti nedir? 

Benim doktorum 16+6 da kıza benzetti su 31+6 yiz bı daha da göstermedi

1 cevap

0 oy
(2,920 puan) tarafından
Erkek kuzum benmde 28 Mayıs 31 dolacak bende agirlasmadm aksine çok kuş gibi hafifim niye böyle bilmiyorum bebekde çok hareketli değil benim başından beri düşünüp duruyorum aksi bisey mi var diye sadece midem yaniyo ve çiş sorunu beni bitirdi 
(948 puan) tarafından
Tuvalet sorunu bende de var Rabb'im yardımcin olsun. Bebeğin Yukarıda ise mideye baskı yapar ve yanma olur süt iç geçer inşallah.
Benim bebek çok hareketli ne zaman baksam kıpır kıpır.
Üçüncü kızım olacak
(2,920 puan) tarafından
Benm oğlan uyuşuk günde on kere eder etmez çoğu gece zaten gündüz ha var ha yok bende bilmiyorum aşağı mi yukarı mi bebek nerde baskı çok hissetmiyorum ama midemde ağzımdan çıkacak gece uykudan uyandırıyor sekizinede kontrolüm var o zaman belli olur ne olup ne olmadığı bakalım canm Rabbim hayırlı doğumlar nasip benm kizcemde çok hareketliydi ama bu oğlan bak 31 bitiyor yatipda karnimdan bikre izledm desem yalan olmaz okadar uyuşuk
(948 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım  bazı çocuklar öyle. İlk hamileligim yukarıdaydi ikincisi büyüdükçe sağ bacağıma vuruyordu. Bu üçüncüsü ise ilk günden aşağıda ve çok rahatsızım. Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin son iki ay diyelim .
BaZi cocuklar uyuşuk ama doğduklarında tam tersi oluyor. Sen sürekli hareketlerini takip et. Arada da hareket ediyorsa sıkıntı yoktur.  Devlete gidiyorum kilo boy hiçbir şey söylemiyorum sadece hastası ile uyumlu diyor
-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 82 göst.
16 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Isteoylesine (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 171 göst.
+3 oy
11 cevap 306 göst.
1 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Tinkirbelll (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 632 göst.
27 Mayıs 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yeşilim,, (1,019 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,115 soru

24,039,971 cevap

329,078 kullanıcı

...