0 oy
89 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,263 puan) tarafından
Kizlar saat 7 de geldim ki sıra alabileyim diye şimdide sadece 25 kişiye sıra verilecek diyor o kadar sinirliyim ki ya bı hastane nasıl sadece 25 hasta bakabilir ki aklım almıyor bı doktor bile olsa haksizmiyim sizce bide akşam kanamam oldu kizlar dua edin bı düşüğüm var bişey olmasın inşallah ♥️

3 Cevaplar

0 oy
(579 puan) tarafından
Acil deyin kanamam var deyin alırlar gerçi benimde başlarda öyle oldu devlet hep böyle imkanım olsaydı asla oraya adım atmazdim onlar için herşey çok normal ben acil dedim baktım benden öncekilerini alıyorlar bağırdım neden sırada ben vardım bayadir gelmisim bekliyorum haksızlık yapıyorsunuz neymiş onlar öncelikli doğuma girecekler olanlardır peki dedjm benim nedir benimde acil kanamam var dedim niye benim sıramı baskısina veriyorsunuz baya bı kızdım bağırdım neyse bı iki kişi sonra beni aldılar ama berbat bı yer devlet hastaneleri. İmkanın varsa bide kanaman da var özele git. Çok geçmiş olsun 
(1,263 puan) tarafından
Şuan durdu önümde 10 kişi var sıra alırım diğer düşüğünde geldim ilk aylarınız vajinal muayene yapamayız ultrasonumuz yok acilde ultrason yok falan geri gidiyodum son anda tanıdık araya girdi doktora göründüm düşük yaptım eve gitseydim evde düşürcektim
(579 puan) tarafından
Önündekiler de acil mi acaba durumları bı kaç kere söyleseniz asistana kanamam var deyin belki alırlar. Birde Altan asla muayene izin vermedim bana imza attılar bişey olursa sorumluluk bende diye kabul ettim. Henüz 5 haftalıktm zaten bı kan parçası oraya da sert cinsten cihaz giriyor daha da tetikliyor ben de iki düşük yaptım ne zaman Altan baktıklarında daha çok kanamama sebep olmuştu evet diyorlar Altan bakmak tehlikeli olsaydı niye bakarız ama sonuca orada düşük tehliken var zaten düşüyor mantığıyla bakarlar inan ki annenin iç güdüsüyle bakmazlar nede olsa gene hamile kalır mantığı var onlar da gene de siz bilirsiniz size yaşadıklarımdan yola çıkarak anlattım. Eskiden çok bakmazlardi Altan muyane şimdi en ufak şeyden bakıyorlar bilmiyorum bana göre iyi değil
-Reklam-
0 oy
tarafından

1 akşam kanaman olduysa bu saate kadar neden bekledin daha önce 1 düşüğün olmuş tecrübe edinmissin 

2 her önüne gelene sıra verirseler o doktorlar dan nasıl bir verim bekliyorsunuz sonuçta onlarda insan robot değiller randevulara ek olarak veriliyor o 25 hastalar 

3 şimdiye kadar acilden 50 kere giriş yapabilirdin. 

(1,263 puan) tarafından
Canm ben diğer dusugumde de gittim acile bakamayiz biz ilk aylar vajinal muayene yapamayız ultrason la bakmamız lazım dendi ultrasinda yoktu acilde
tarafından
O nasıl bir acilmis öyle na kadar sacma
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Burda oyle durumda acil bakıyor acile giriş yapsana 
(1,263 puan) tarafından
Burda bakmiyo malesef canm çok aşırı bı kanama düşükse dogumhaneye gonderiliyo
(4,950 puan) tarafından
Öyle sacmalikmi olur git bak kabul etmiyorlarsa bashekime çık

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 316 göst.