0 oy
421 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bilgilednirjn lütfen ya sizdede aynısı olan varmı 

8 Cevaplar

0 oy
(264 puan) tarafından
Göbeği var diye mi üzülüyorsun 
tarafından
Kendisi de çok üzgün iştahlı değil de sigarayı çok alıyor
(264 puan) tarafından
Sigarayla bi ilgisi yok bende 7 senedir içiyorum ama göbeğim falan yok
(2,391 puan) tarafından
Yanlış anlamazsaniz 7 senede hiç hamile olmadınız mi devammi ettiniz genede
(264 puan) tarafından
2 sene önce evlendim 1 bebeğim var hamilelik ve emzirme döneminde içmedim sonra bebeğim emmeyi bırakınca yeniden başladım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim herifinde göbeği var bu ara çıktı ama sigara içmiyor icmezde titresimli gobek eritme bandi sipariş ettim bakalim
tarafından
İse yararsa soyle kiz
tarafından
Ayben bende bekliyom burda
tarafından
Gelsin de inşallah yarar:)) yazarım sonucu
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Eşiminde var o benim mayalı poğaçam her haliyle çok seviyorum tabii sağlığı için biraz daha fit olması daha iyi olur ama ikimizde spora başlayacağız o zaman gider diye düşünüyorum. 
0 oy
(7,911 puan) tarafından
Benim eşiminde var valla seviyorum göbüşünü :D yani zayıfladi gitti tekrar aldı tabi zayıf daha iyi ama üzülmüyorum mis gibi hatta çok öperim hahah :D 
(2,391 puan) tarafından
Göbeğini mi öpüyorsun kız sjsjsjbs
(7,911 puan) tarafından
Evet çocuklarla atarız yere göbeğini açar öperiz :D
(2,391 puan) tarafından
Allah iyiliğini versin sjsjsjsj
0 oy
tarafından

Ay benimkinin azcık göbeği çıktı mı nasıl seviyorum hoşuma gidiyor kendimle gurur duyuyorum diyorum kupkuru adama kilo aldırdım diye:D

(7,911 puan) tarafından
Al benim gibi bir psi.kopat daha :D yorumum bi üst
tarafından
Okudum şimdi kız benim ki normalde de çok çok zayıf ailede genetik hepsi zayıf eşimle evlendiğimde herkes demişti bu ne diye kupkuru bir şey şimdi tayin çıktı batıda rahat bir yerdeyiz sabah öğlen akşam yemeğini yiyor köy gibi yer dışardan yemek yiyemiyor yenilecek yer yok olsada izin vermem ev varken yakın her gün gelir yemek yer öyle kilo aldı çok da yakışıyor ay nasıl hoşuma gidiyor biraz da ben sapıklık yapıyorum ona:)))
tarafından
Bu ben :Ddd
0 oy
tarafından
Sigara göbek yapmaz aksine zayıflatır :) 
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Benmki abartı yemedgi halde biraz var ama hep dıkkat eder yemekten sonra kolay kolay agzna birsey atmaz 
0 oy
(2,694 puan) tarafından

Sigara kilo yapmaz aksine kilo verirsin ama bazı bünyede kiloluysa zaten sigara içiyor kilo almaz iştah açıcı bir özelliği yoktur onun sigaranın en büyük etkisi nikotin ve bağımlılıkdan başka bir şey değil eşine kilo aldıran etkenler bence yağlı yemekler ara öğünler yapmaması birde düzensiz beslenmeden oluyor bunların hepsi hamur işi beslenirse kilo vermesini bekleme şayet benim kocamdaki göbek 9 aylık hamile kadınlara eş değer gibi bişey neden üzüleyim ki banane beni göbeğim mi kendisi düşünsün onuda ben kendi sağlığıma bakarım 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 89 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 423 göst.
21 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (6,651 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 344 göst.
24 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Nyx880 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 522 göst.