0 oy
281 göst.
Diğer kategorisinde (514 puan) tarafından
Misafirim var hanımlar akşama üç çocuk olacak okuldan gelen anneleri ve babaları. Bnde çalışıyorum saat 4 te geleceğim eve . Neler yapabilirim ? 

1. Çiğ köfte alicam

2. Mantı 

3. Patatesli kek (sabah evden çıkmadan yapacağım)

4. Kek yaparım (sabah evden çıkmadan )

Bunlara ek başka kolay ne yapabilirim yada alabilirim :)

7 Cevaplar

0 oy
(2,764 puan) tarafından
Bence iki kek yapma akşamdan börek ve tatlı yap gelirken çiğ köfte al çerezler falan ben böyle yapardım yani 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yani çay içinse 4 den sonra da eve geliyosan YouTube shortsda aşırı pratik ve kolay cayliklar var onlara bir bak canım ben hep oradan yapıyorum. Borcam tatlısı falan kolaylık oluyor. Ama mantı yazmışsın yemek mi? Yani yemege mi geliyorlar
(514 puan) tarafından
Çocuklar aç olur ya sarma da saramam artık. En azından mantı yerler diye düşündüm.
tarafından
Heee o bakımdan. Yani sen bilirsin canım
0 oy
(4,214 puan) tarafından
İki kek yapma akşamdan bir kek yap yanina şerbetli bir tatli çiğ köfte bide kisir yada patates salatası falan yapabilrisn daha uygun olur bence
0 oy
tarafından
Patatesli kek soguyunca guzel olmuyor bence normal kek yap havuclu tarcinli cevizli felan
0 oy
(5,141 puan) tarafından
İki kek yapma onun yerine normal kek yap. A101de börekler var onlardan alabilirsin güzel oluyor
0 oy
(2,089 puan) tarafından
İki çeşit kek olmaz . 

Mesela geceden börek yapabilirsin 

Yoğurtlu bir salata 

Meze çeşidi 
0 oy
tarafından
Canım yanlış anlama da menüyü begenmedim acikcasi
(514 puan) tarafından
Basit bir menü planı alsam sizden
tarafından
Cig kofte
Kek
Kurabiye
Bisküvi pastası da pudingle yapınca pratik oluyor canım
(514 puan) tarafından
Teşekkürler

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 361 göst.
15 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Seker_.33 (3,009 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 200 göst.
0 oy
3 cevap 141 göst.
0 oy
6 cevap 238 göst.
5 Şubat 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (6,494 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,186 soru

24,108,313 cevap

332,818 kullanıcı

...