0 oy
375 göst.
Diğer kategorisinde (71 puan) tarafından
Mrb kızlar benim bir arkadaş vardı dün doğum yapmış bir hafta önce ona sordum cinsiyet nedir diye bana dedl bı erken bı kız annesi de demiş anneme İstanbul'a döner dönmez doktor erkek demiş benden sakladı oysaki bende hamileydim hep beni arardı cinsiyet ne diye bende kız olduğunu söyledim dün doğum yapmış ve erkek bende az önce öğrendim sırf benden sakladı diye heryerden engele attım sizce yanlismi yaptım. Sözde en yakın arkadaşım 

8 Cevaplar

+1 oy
(3,197 puan) tarafından
Engel atacak kadar muhim bir mesele degil bence, yinede siz bilirsiniz sizin hayatiniz sonuçta. Bu eylemde onun tercihi tıpkı sizinki gibi
(71 puan) tarafından
Sorun engel değil ama asıl sorun saklaması sanki çocuğu yiyecem böyle yapınca ister istemez zoruma gitti
(3,197 puan) tarafından
Ama uzerine alinman gereken bir konu degil, kendi iradesi ile yaptigi birsey, bencede gereksiz ve yaptigi mantikli veya mantıksız hersey onu bağlar beni alakadar etmez ben üstüme alinmiyorum böyle konulari, ne kadar mantiksiz hareket ediyor diyip geciyorum, keyfi bilir. Senlik bir durum yok boşver canim
(71 puan) tarafından
Bende engelden çıkartım ama asla hayırlı olsun doğum yaptın falan demiyecem
-Reklam-
0 oy
(1,080 puan) tarafından
Şu cinsiyeti saklayanlari hiç anlamıyorum sanki ana rahminde nazar edicez..Benm eltimde 5 aylık hamile ..geçen hastaneye gittik ben 8 aylığım ve 4 .ayda öğrendim ..bu hala sakliyor neymiş doktor görmemiş ..ulan özelde bile göremiyorsa hiç görmesin o doktor ...Cahillik işte 
(1,090 puan) tarafından
31+5  günlük hamileyim bende. Devlete gidiyorum ge 16+6 da doktor yüzde seksen beş kız dedi inşallah ben yanilirim dedi. İki kızım var üçüncüye hamileyim.
Ondan sonra hiç göstermedi sabah dokuzda gidip dörde kadar beklediğim oldu doktor tekrar ultrasona vursun diye. Tatlı yedim çikolata yedim doktor öksür belki bacaklarını açar dedi ama yine göstermedi.
En son 30+2 de gittim bu defa başka doktora o da bu haftalardan sonra görmek zorlaşır ama görürsem söylerim dedi. Muayeneyi bitirdi ve görünmüyor dedi.
Benim yakın çevremde diyor bu devirde de cinsiyet göstermiyor ne demek kim inanır . Ama kızda olsa erkekte olsa benim bebeğim. Gönlüm erkekten yana ama sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter. Ben kendimi kiza göre hazırladım.
(71 puan) tarafından
Allah inşallah bı erken çocuk nasip eder size
(1,090 puan) tarafından
Amin canım inşallah  ikimize de nasip eder. Senin kızların kaç yaşında
(71 puan) tarafından
4 ve karnımda biride
(1,090 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım .
İlk ikim kız öyle güzel anlaşıyorlar birbirlerini tutuyorlar. Aralarında bir buçuk yaş var beni çok yoruyorlar ama bir çok çocuğa göre de çok sakinler. Sadece eşim eve geç geliyor bende 32 haftalık hamileyim bebek aşağıda hareketlerim kısıtlı zorlanmıyorum onlarla fazla ilgilenemiyorum. Ve tek sorunları yemek . Büyüğüm yemiyor küçüğü de ona bakıp öyle yapıyor
0 oy
tarafından
İyi yapmışsın kuzum acma da engeli öyle arkadaş olacaksa hiç olmasın lazım degil
(71 puan) tarafından
Bence de gerek yok saçama
0 oy
(453 puan) tarafından
Bizim akraba da ikizlere hamileydi cinsiyeti 1 kız 1 erkek dedi soranlara.Geçenlerde doğurdu ikisi de erkekmiş.Var böyle tipler malesef
(71 puan) tarafından
Valla bunlar taş devrinde kalmislar
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Senin arkadaş benim elti gibi birşey eşimin amcasının gelini çok yakınlar düşün kadın 6 aylık hamile düğünde gördüm neyse sabah bana yazmış neymiş kilo mu aldın diye ben yok dedim ama sanki sende birşeyler var kız hamilemisin diye sordum ve bana cevabı yokk yanlış görmüşsün rahatsızdım yemek dokundu gazdır gaz dedi şok oldum ki hamile oldugunu bildiğim halde boş ver Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah 
(71 puan) tarafından
Amin sende ondan uzak dur bence böyle insanlar olmasada olur
(1,716 puan) tarafından
Ve saklamasının sebebbi onun erkek oldugu için ama Allah biliyor ya benim yanımda kızın yada erkeğin farkının olmadığını ki ben böyle şeyleri hiç içime atıp dert eden bir insan da değilim Allah bağışlasın ona hani öyle tavır sergiledi ki sanki gidip çalıcam bebeğini aaa ne oldu sonunda dogurmadın mı sanki ömrü billah saklican mı karnında

Valla umrumda bile değil takmıyorum Allah'ım herkesin gönlüne göre veriyor elhamdülillah
(71 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(890 puan) tarafından
Cnm ikinci oğlu olduğuna göre bence cinsiyet kırgınlığı geciriyor o yuzden soylemek istememis laf işitmesin yinede erkek mi diye hem.
(71 puan) tarafından
Allah aşkına ne alaka 10 oğlumda olsa benim yine asla saklamam çünkü gerek yok bence cahil kalmış ondan
(890 puan) tarafından
Sen saklamazsın ama millet saklar
(71 puan) tarafından
Onlarda cahil ve kanları bozuk
0 oy
(5,198 puan) tarafından
Ayy bir tek onlar doğuruyor gibi de saklıyorlar, görmemişin bir oğlu olmuş tutmuş şeyini koparmış 
(71 puan) tarafından
Valla aynen öyle cahil insan çok bu devirde
0 oy
(1,344 puan) tarafından
Bnm gorumcelerim de nazar ederler diye doğuma kadar gizlediler ne kadar cahil bir davranış . Sanki Rabbim bir tek bunlara veriyor şükrediyorum Rabbime evlatlarımi bana verdi diye bu sefer de çocugu yok benimkine nazar degdirdi felan diyorlar başkaları için . Gerçekten cahillik böyle bir insan da senin yakın arkadaşın değilmiş bunu anlaman lazım bu durumdan 
(71 puan) tarafından
Zaten öyle insanlar hep öyle şeyler yapar Allah vermese onlara nazar derler Allah verirlerse nazar derler şükür Allah bana bitane bile verirse Allah büyüktür derim asla nazara inanlardan degilimmm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 129 göst.
31 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Bambam (270 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 132 göst.
12 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Ftm1907 (627 puan) tarafından soruldu
+4 oy
9 cevap 179 göst.
5 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,602 soru