0 oy
263 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (213 puan) tarafından
Kızlar anneniz uzakta da olsanız hasta olsanız arar gelir mi yanınıza bebeğim var küçük kimse destek olmadı hasta oldum grip oldum linclemeyin lütfen insan bir destek bekliyor ama bebek görmek için görüntülü arıyorlar sürekli bugünde hasta oldum bogazlarim kötü aradım görüntülü nasıl oldun bile demediler cocugu görmek için aramışlar hasta olduğumu biliyorlar bide bende sinirden kapattım sen nasıl bir insansın yazmışlar bana 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gelemez oyle hemen aramzda 400 km var ama esim bile hasta olsa defalarca ararlar sunju yap annem bunu yap diye surekkli tembihler
(213 puan) tarafından
İmkanları var heryere gitmeye ama
tarafından
Babam agir seker hastasi bobreginin biri %40 calisiyor gelince iikisi gelir gelmeyince malesef ikiside gelemiyor
-Reklam-
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Gripken gelmezler bacım çünkü Diyarbakırdan Eskişehir uzak bende gelmelerini beklemem ama öte türlü bir hastalıkta gelirler yada anne ben şu şu durumdayım yardımın lazım desem koşa koşa gelir 
(213 puan) tarafından
Gribi geçtim doğum yaptım bir hafta kalmak istemedi dogurmasaydin dedi bile
(6,077 puan) tarafından
Doğumda annem 3 ay kaldı doğumdan 2ay önce geldi oğlum 1 aylık olana ben alışana kadar sağolsun kaldı temizliğimi yemeğimi o yaptı. Grip olduğumda tarif verir şunu şunu yap diye günde hiç değilse 4 5 kere arar hergün konuşuruz annemle biz sesini duymam lazım hergün
(262 puan) tarafından
Bende doğum yaptım annem yanımda kalacaktı gitmek için sebep aradı bağırdı ağlattı öyle gitti ameliyatlı ameliyatlı düşünün
(262 puan) tarafından
Bizde ayrı şehirlerde oturuyoruz bu arada
(6,077 puan) tarafından
Anneden anneye fark var demekki bacım.. Yani benimki emekli hemşire zaten bu tarz ameliyat durumlarında kimsenin çocuklarının yanında kalmasına izin vermiyor kendisi bakım yapıyo.. Yani giderken bile annem bisürü yemek yapıp buzluğa doldurmuştu çıkar ısıt ye diye hakkı ödenmez annemin
0 oy
(4,214 puan) tarafından
Uzakken de yakınken de gelir allah onlardan razi olsun her zor animda ailem yanimda
(213 puan) tarafından
Normalde bile arayıp sormazlar bende soğudum artık
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Annem çalışıyor keşke yakında olsa da gelse. Herkesin bir hayatı var sonuçta herkesin işleri güçleri var. Ama hastalık başka öyle olsam hem kayınvalidem hem de annem gelir. Beni arayıp sorarlar. Bu biraz karakterle alakalı sanırım. 
0 oy
(5,440 puan) tarafından
Gelmez mi bugün kendi hasta sırf benim karnım ağrıyor diye çıkmış gelmiş sen hastasın dinlen dedim olsun bulaşigini yıkayım da diyor o halde yapma etme diyorum yok  annelik bence dogurmakla falan olmuyor insanın içinden gelmesi gerekiyor demekki
(213 puan) tarafından
Doğum yaptım bir hafta kaldı kaldığının lafını etti bu devirde kimseye güven yok
0 oy
(13,443 puan) tarafından
Annemden Allah bin kere razi olsun..
0 oy
(1,980 puan) tarafından
Bizimkilerde aynı canım evler 10 dk ama bazen yük olarak görüyorlar sanki öyle hissediyorum annem pek gelip yardım falan etmez yardım olsun diye gelsede bir saat oturup kalkar gider o zaten eline çay verdim çay içti hadi anne ben iş basina geçeyim sen torunu tut der demez bir saat bitiyor annemin çay kahve icmesiyle sözde bana yardım ediyor zaten çok hasta oluyorum bir türlü iyilesemiyorum insan destek yardım bekliyor hani geliyorlar ama torun sevelim yiyelim içelim ben ise biraz yardım edilsin nefes alayım istiyorum o yüzden yazdığın konuya katılıyorum bunda lincleyecek birşey yok bazen bunaliyor insan keşke destek olunsa 
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Annem arar sorar nasıl odun diye hastaneye git kendine iyi bak gibi şeyler der
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Benim annem yanimda ayni sehirdeyiz tani evlerimiz 8 10 km uzaklikta. Ben okula gidince annem ogluma benim evimde bakar okul olmadigi gunler oglumla onlara gideriz. Teyzelerim kardeslerim anneannesi dedesi mutlaka gunde 1 defa oglumu gormek icin ararlar ben yuzlerine kapatmam beni sormadilar diye.  Ama hastalikta da insan destek bekliyor o konuda haklisiniz
0 oy
tarafından
Aramızda 2 saatlik yoll var babamın işi araba bunlar baya sıkıntı o yüzden gelmez bende ztn kolay kolay perişan halde olmam olsamda eşim izin alır 
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Benimki de öğle gelse de bana bakmaz taş düşünüyorum çocuklarım küçük bu geldi oturdu oturdu gitti dedim bir çorba yapar insan diyor yemiyorsunuz ki hamile halimle eve taşındım hiç yardım etmedi neler neler var birde sabah bana annelik dersi veriyor 

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 937 göst.
5 Ekim 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 120 göst.
0 oy
4 cevap 286 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,180 göst.

Kategoriler