0 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde (17 puan) tarafından
Bebeğim 6 günlük alışamıyorum önceki yaşantımı özledim uyku uyuyamıyorum midem bulanıyor panik oluyorum terliyorum ağzımda lokmalar çoğalıyor

3 Cevaplar

0 oy
(1,230 puan) tarafından
Aynısını yaşadım benim tedirgin panik durumundan dolayı iştahım yoktu zorla yiyordum çok zayıfladım hayattan zevk almiyordum tamamen lohusalık ve haliyle yeni bir hayat zamanla düzelecek inşallah merak etme annelik bu kolay değil zamanla oturacak benim oğlum 10 buçuk aylık oldu artık uyusun diye Allah'a yalvarip uyudugu zaman  huzursuz oluyorum bunu dahaa aşamadim çok ilginc ama böyle zamanla herşey normallesecek
(17 puan) tarafından
İnşallahh
(1,230 puan) tarafından
Benim kadar panik varmıdır bilemiyorum o günleri hatırladıkça gülüyorum hala paniğim var ama ilk dönemler hastalık derecesindeydi her odada çocuğa yedek kıyafet emzik kundak çorap herşeyi hazır ediyordum yanıma sakız alıyordum paniğimi hafifletsin diye yanımda büyük yoktu gurbetteydim yemek yiyemiyorum. Doğum yaptığım hafta sadece iki saat uyudum yazsam roman olur ama geçiyor hafifliyor
(1,230 puan) tarafından
Komik değil mi sanki bir odadan bir odayaa gitmek çok mu zor ama işte herşeyi yedek olarak diğer odada hazirliyodum bir hafta uyumadım dedim ya komşum dedi ki iki saat uyu bebek de uyuyor ben yaninda dururum sen dinlen dedi ama kimsenin teklifini kabul etmiyo yanından ayrilmiyordum çok yanlış keşke bol bol dinlenseydim
-Reklam-
0 oy
(2,261 puan) tarafından
Benide kaşıntı tutuyordu ağladıkça stresten ve iki ay kadar öyle devam etti hiç alişamayacağım sandım ama geçti daha çok yeni kolay olmuyor ama geçiyor keyif almaya başlıyorsun
(17 puan) tarafından
Tek duam o birde bende kansızlık demir eksikliği b12 hep var bunlar üst üste gelince
0 oy
tarafından
Sakın ol sabır çek bunlar hepsi geçecek sadece guxel bi düzen kurmaya gayret göster böylelikle sen ve bebeğin daha mutlu huzurlu olursunuz ben bebeyi emzirip iftar açtığım oldu şansıma yemek vakti keyif vakti kalkardı 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 41 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sakinkal (17 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,398 soru

24,182,768 cevap

336,411 kullanıcı

...