0 oy
307 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından
Kızlar benim vajina içi çok yanıyor ya sürekli sanki idararim var gibi bı hissin var alt karın bölgemde ya içten yanıyor ağrıyor gibi varmı tavsiye edeceğiniz bişey bitkisel bı çözüm 

6 Cevaplar

0 oy
(13,440 puan) tarafından
Doktora hit bacim ilacsiz gecmez
(22 puan) tarafından
Vallahi bugün gitmeye çalıştık oda yolun yarısında kaldık geri döndük yollar felaket uzak ve kapalı 4 saat yol
-Reklam-
0 oy
tarafından
enfeksiyondandr cnm doktora gitmen gerek
0 oy
tarafından
Enfeksiyondur. Hamile misin? Dut kürü, sirkeli su ile taharet ve noli yağı. Üçü bir arada düzenli kullanımda birebir şifa Allahın izniyle. 
(22 puan) tarafından
Yok canım hamile değilim köyde oturduğum için merkeze uzak baya kardan dolayı yollar kapalı gidemiyorum doktora sirkeli suyu nasıl yapayım Allah razı olsun cvp verdiğin için canim
tarafından
Ev sirkesi olması önemli. Market sirkesi fayda etmez. 5 lt suya yarım su bardağı sirke koy. Onunla yıkan. Merkeze inince aktardan kuru dut al ya da aldır onu demle iç
(22 puan) tarafından
Ehfzy Allah razı olsun canım yarın bulmaya çalışayım teşekkür ederim
0 oy
(981 puan) tarafından
Enfeksiyon olmuş,belki yara bile vardır. Bol su iç ve doktora git 
(22 puan) tarafından
Canım vala 2 saate yakındır öyle yara olduğunu sanmıyorum yolda üşüdüm baya acaba soğuktan mi
(981 puan) tarafından
Soğuktan olur doğru. Sen bol su iç ve suya limon kat c vitamini olsun
0 oy
(9,080 puan) tarafından

Ya konudan bagimsiz ama  basligi okuyunca burdan birinden duydugum bi soz aklima geldi gerci tam hatirlamiorum da firin kizgin kurek de  saglam olunca  kiydi ole bise vardi kim demisti acaba vumlenin tamamini hatirlamirum/):)

tarafından
Fırin kızgın kürek düzgün dü galiba o sözü bende unutmadım ama yazan arkadasi hatirlamiyorum nedense bir posta cevap yazmistim oda ordan cvp atmisti :))
0 oy
(2,565 puan) tarafından
Doktora git cnm çok kötü o ya enfeksiyon olmuş ayaklarını sıcak tut bolca su iç 
(22 puan) tarafından
Allah razı olsun hepinizden hepsini denicem inşallah yok açılırsa direk doktora gidecem bakalım
(2,565 puan) tarafından
Özel bolgene temiz bir bez olur havlu olur (küçük)ütüle çok sıcak olmayacak şekilde iç çamaşırınin içine koy ayaklarını da sıcak tut

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 113 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sena kaya (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 385 göst.
27 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mizah (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 445 göst.
0 oy
0 cevap 186 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,926 soru

24,131,777 cevap

334,073 kullanıcı

...