0 oy
172 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizcelerim Allah rızası için yardım edin bu kulak bandından arıyorum bildiğiniz satılan bi yer varmi lütfen bebeğim için alacağım Allah rızası için bebeğim 4.5 aylık kulakları kivrik duruyor sordum kikirdagi sertlesmeden yapılması lazımmis doktor 9 milyar istiyor bazı sayfalarda var ama sıkıntı sipariş vermek bi yerde sordum 2 milyar 

Eşi tanıdığı optikci olan varmi 

Yada bildiginiz satan bi yer sayfa lutfennnnnnn 

Lutfennnnnnn :(((((

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

image

bundan olacak lütfen varsa bildiğiniz bi sayfa yada eşi tanıdığı optikci olan sağlıkçı olan 
(1,515 puan) tarafından
Seninkinin aynısı Hepsiburada da var ama fiyat 2000 küsür
tarafından
Evet ordan buldum 1.597 yazıyor birinde de eşim alırız işe yaramazsa diyor cesaret edemedim de
-Reklam-
0 oy
(1,839 puan) tarafından
Cnm normal yara bandı da yaoistirabilirsin yada kız çocuğu ise taç tokalar varya penye olanlar onlardan tak üstüne koy
tarafından
Sapka bandaj asla taktirmiyor kafasını oynata oynata indiriyor yüzüne canım zaten gece de takamiyorum yüzüne iniyor
Yara bandı denedim de aşırı yapıştı
Bunu araştırdım bebekler içinmiş duşta filan sıkıntı olmuyormuş ama bulamıyorum
0 oy
(4,796 puan) tarafından
Eczaneye sor bide sanki aynısı değil ama böyle birşey trendyolda vardı oraya bak bi
tarafından
Baktım canım bakmazmiyim onu kullandım ama kalkıyor hemen işe yaramıyor
Eczaneye sordum bandaj kullan diyor
0 oy
(1,515 puan) tarafından

image

trendyolda söyle bir şey var kuzum ♥️
tarafından
Kullandım canım bunu kalkıyor hemen olmuyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 222 göst.
7 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sirine_36 (206 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 914 göst.
30 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alyamm (611 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 470 göst.
19 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cananadiguzel (319 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,562 soru

24,074,002 cevap

330,823 kullanıcı

...