0 oy
583 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (159 puan) tarafından

Beşigini kurduk bebeğim yok besik boş kızlar bu üzüntüyle nereye kadar gider bilmiyorum doktor durumu iyi diyor ama çıkarmıyor umudum yarına çıkması ne okur dua edermisiniz yarın arasınlar desinler taburcu gelin alın diye bebeğimi çok özledim:'( bugün girmek yasak sadece süt aldılar normalde hergun gidip görüyorum pazar günlerini çok severdim ama artık nefret ediyorum 2 pazar bebeğimi göremedim:'( içime atıyorum annemle eşim bana kızıyor ağlasam korkudan gizli ağlıyorum içime ata ata yüz felci geçirdim bebeğim gelse inşallah hersey düzelir kimin duası kabul olur bilinmez sizden dua bekliyorum Allah razı olsun şimdiden :'(

22 Cevaplar

0 oy
(4,793 puan) tarafından
Böyle postalar okuyunca çok üzülüyorum ya o çaresizliği hissettimm Rabbim yardımcın olsun bu günlerde geçer inşallah bebişe kavuşursun öper koklarsın sabret dua et 
-Reklam-
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Ayy kuzum benim hiç üzülme sonu iyi olacak. Sağlığı için daha güzel günleriniz olsun diye kısa bir ayrılık bu. Rabbim kimseyi evladından ayrı koymasın. İnşallah beşiğinde sağlıcakla yatacak çıkınca güzel annesi.

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 523 göst.
0 oy
25 cevap 977 göst.
0 oy
7 cevap 608 göst.
2 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Nurrry (1,330 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 639 göst.
2 Haziran 2019 Aile & Aşk kategorisinde Eymen kuşum (7,140 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,895 soru

24,117,663 cevap

333,316 kullanıcı

...