0 oy
242 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (186 puan) tarafından

İlçe de oturuyorum annemgile 3 saat uzakliktayim çok sık gidemiyorum eşimde sürekli çalışıyor pazar bile mecburum deyip duruyor  yine küs gitmiştim biraz anladın diye geldi artık xaman ayara cam diye geri geldim ama yine aynı ufak bir boşluk bulsun kafam dagılsın diye dısarı çıkıyor kendı ben nolacam diyorum seni burda nereye çıkarıyım laf olur söz olur diyo gerçekten yoruldum çocukla bütün gün evde böyle bir konuşma geçti sürekli bahane 

image

5 Cevaplar

0 oy
(1,782 puan) tarafından
Ne iş yapıyor ki canım 7 gün çalışıyor 
(186 puan) tarafından
Elektrik paneli takıyor ama pazar günleri çalışmak zorunda değil kendi gidiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Seninle dışarı çıkması neden laf olsun, söz olsun ki. 
(186 puan) tarafından
Burası küçük yer diyor amannn ne alaka ise
tarafından
Karı koca değil misiniz. Eşlerin birlikte çıkmaları neden laf söz olsun. Kusura bakma ama eşin biraz geri kafalı sanırım.
(186 puan) tarafından
Tabiki geri kafalı o zannediyor ki dışarı çıkalım deyince ni yere oturalım demiyorum ki burda öyle oturup zaman geçirilecek bi yer yok ama dışarı çıkalım hava alalım istiyorum çok güzel ışıklı bir yol var yürüyüş yapayım istiyorum ama ne zaman çıksak ailesinin yanına götürüyor bütün gün iş yapıyorum
tarafından
Allah yardımcın olsun canım. Anlıyorum seni. Arada bana da darlanma geliyor bunalıyorum, nefes alamıyorum gibi geliyor.
(186 puan) tarafından
Gerçekten çok zor
0 oy
(1,164 puan) tarafından
Böyle hayat mı geçer ya seni de düşünmesi lazım 
0 oy
(4,468 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım maalesef burda bu konudan muzdarip çok kişi var , valla düşünmeyene nasıl düşündürülür bilmiyorum, çocuk olsa şöyle böyle yap diyorsun da koca adamlar güya 
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Valla bizim burası da öyle kocanla geziyorsun nikahlı kocan onu bile laf yapıyorlar takmayacaksin kime ne ? Yanlış mı ayıp mı her denileni tınlayacak olursan yasamazsin insan bunalıyor akşama kadar bı kahve alıp yurumek bile o kadar iyi geliyor ki

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 553 göst.
29 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 346 göst.
28 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kardi777 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 99 göst.
7 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kelebek90 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 976 göst.
16 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esmira2019 (13 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,128 soru

24,178,699 cevap

336,235 kullanıcı

...