0 oy
556 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (822 puan) tarafından
Geçen gün rende yaparken tabağin kayması sonucu parmağımın ön orta boğumunu rendeledim yara bandı sarmama rağmen kan durmadı biraz kanadı durdu yumuşak doku olduğu içinde o kısım parçalandı bir haftadir inanılmaz bir ağrı var iltihap kaptı yara geçti ama  şişlik geçmiyor evde yapabileceğim bişey var mı bilenler yardımcı olabilir mi lütfen 

7 Cevaplar

+1 oy
(2,203 puan) tarafından
Antibiyotikli krem var canım onu kullan ismini unuttum ben oğluna kullanıyprum fucilin mi ne yanlış yazdım kesin ama öyle bişeydi
(822 puan) tarafından
Tamamdır sağolun bakicam
(822 puan) tarafından
Bugün bu kremi aldım teşekkür ederim
(2,203 puan) tarafından
Rica ederimmmmcanım geçmiş olsun benim bebeğimin pipisi için yazmıştı şişip enfeksiyon kapmıştı şimdi sünnet oldu hala daha kullanıyorum kendim için kullandığım da olmuştu iyi geliyor
-Reklam-
0 oy
(3,549 puan) tarafından
Enfeksiyon kapmissa antibiyotik kullanmam gerekir apse oluşabilir orada Dr git bence 
(822 puan) tarafından
Evet bu aklıma geldi ama kendi başıma antibiyotik almayım dedim şu an doktora gitmeye zamanım yok ama mecbur gidecem olmazsa teşekkür ederim cevabınız için
(3,549 puan) tarafından
Zamanım yok deme sakın sağlığın için ayiracaksin bu zamanı
(9,079 puan) tarafından
Zatn recetesiz alamassin . Dr recete ettirmn lazun. En azindan aile hekimine bi ugra. Yakinca iyi oluo gnekde sadece sntibiyotk yazdirmak icin gidiyorm bn aile hekimine
(822 puan) tarafından
Haklısınız katılıyorum
(822 puan) tarafından
Aile hekimim su an bulunduğum konuma uzak bir şekilde halledeceğim
0 oy
(11,060 puan) tarafından
Antibiyotik krem kullan.eczabeneye sor verir 
(822 puan) tarafından
Reçetesiz alabilir miyim
(11,060 puan) tarafından
Kremi alabilirsinn antibiyotik krem dersen verirler
(822 puan) tarafından
Tamam sağolun
0 oy
(3,805 puan) tarafından
Çok tehlikeli kesinlikle risk alma mikrop kapmış belli ki enfeksiyon olmuş. Parmağını kaybetmeye kadar gidebilir enfeksiyon yüzünden. Geçmiş olsun. 
(822 puan) tarafından
Allah korusun.tesekkur ederim
0 oy
(13,437 puan) tarafından

image

bugun parmagini dograyan ben. Gecmis olsun bacim
(822 puan) tarafından
Ayy bu da çok fena çok geçmiş olsun
(13,437 puan) tarafından
Sen bence bi goster canim enfeksiyon tehlikeli aksatma
(822 puan) tarafından
Haklısınız bakcam
0 oy
tarafından
Antibiyotik kullanman lazım ama evde aleovera varsa onuda surebilirsin hafifletir agrini 
(822 puan) tarafından
İlacını aldım teşekkür ederim
0 oy
(33 puan) tarafından
Selamünaleyküm annem rondoya ya kaptırmış komple kesmişti böyle neredeyse eline böyle unutmuş sonra böyle bakarken bıçağına çalıştırmış sonra evde pansuman falan yaptı ama çok kötü oldu sonra doktora gittik dediği doktora ki geldim dikiş attı bayağı dikişli falan gezdi sonra benim düğünüme az kalmış tekrardan bıçakla yine elinin ortasını yardı bayağı bir bayağı ama tekrardan dikiş müthiş de yani iki kere elini kesmişti biri kapattı biri bıçakla mikrop kapıyor gitmen lazım yani bir dikiş atarlar temizler güzelce yaklasik nereydeyse  bir ay i komple dikişli gezmişti
(822 puan) tarafından
Geçmiş olsun üzüldüm.Bana neden Dikiş neden atılsın ki kanama durdu sadece şişlik var bugün antibiyotikli krem aldım onu kullancamm teşekkür ederim yorumunuz için
(33 puan) tarafından
Sağol anladım sanada geçmiş olsun

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 144 göst.
13 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,314 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 95 göst.
12 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Annelikkkkk (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 81 göst.
30 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Birkucukbebis (455 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 178 göst.

Kategoriler

1,467,263 soru

24,041,936 cevap

329,160 kullanıcı

...