0 oy
1,649 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (338 puan) tarafından
11 ve 9 yaşlarında çocuklarım var ikiside tutturmuş ağaç  alalım bide parkta gördükleri ağacı istiyorlar. Paramız yoksa onu alalım diyolar. Sonra geri gidip dikecekler miş yerine bir günlüğüne bize gelsin süsleriz felan diyolar. Eşime Trendyol dan bir tane 90 cm alalım hevesleri geçsin diyorum. Ne gerek var diyor. Ne ağacı yeni moda çıkartmayın. Seneye yine ağaç isterler  alışmasınlar diyo. Bide sipariş etsem yetisir mi oda var  küçük değiller yıl başı gecesini biliyor lar sipariş versem geç gelse hevesleri kırılır felan. Evde böyle Kendi imkanıyla ağaç  yapan oldumu  yada evde olurmu kendimiz yapsak 

28 Cevaplar

0 oy
(4,173 puan) tarafından
Almanyadayim.. Ben benim kizim hep sorar agaclar heryerde süsler bende ona diyorum bizim bayramimiz deyil cünkü kilisenin cani her seferinde caliyo..  anlat ve bizim bayram larimizda daha cok özen göster 
(338 puan) tarafından
Kuzum özel çocuklar ne desem anlamıyorlar. Çok pahalı  dedim parkta ağaç var alalım  dediler. Bize ait değil yasak dedim. Bir gün bizde kalsın geri veririz dediler. Bu bayram Bizim değil dedim. Biz bayram istemiyoruz ki ağaç istiyoruz diyolar.
-Reklam-
0 oy
(7,721 puan) tarafından
Benim oğlumda baby tv de görmüş yapalım diyor. O kanalı izletmiyorum kaç gündür. Onu yapmıyoruz biz kötü falan diye anlattım kaç gündür istemiyor artık :D oda bazen çıkınca anne değiştir diyor :D 
0 oy
(4,909 puan) tarafından

Plastik ağaç alırsan, her sene almanıza gerek kalmıyor zaten. Ama evde alternatif arıyorsan ya da basit birşey de olur diyorsan resimdeki gibi ürünler var, balkon kapısının camına ya da duvara yapıştırırsın. İstedikleri gibi süslerler. 

image

0 oy
(9,081 puan) tarafından
Gecen bi videoda karton koliyi ücgen ucgen kesip koni seklinde bantladi . Sonra yesil sus ile sardi yilmasi sisi oluo ya simli uzun ip gibi bise tuylu kircilli adi neyse ondan. Oldu agac
0 oy
tarafından
Bu konuda eşini dinlemezsen günah :(
(338 puan) tarafından
Pardon da günah olan ne. Ben Hıristiyanlar gibi kutlama dan söz etmiyorum. Benim çocuklarım özel çocuk durumları ortada zaten onların derdi de ilgisini çeken de çam ağacı değil ki üzerindeki ışığı süsü. Küçük ye değiller ki oyalayim başka bir şeyle anlamıyorlar da uzun uzun anlatayım. Evde çiçeğimiz var biz çareyi led ışık alıp çiçeği süslemelrine izin vererek haletik kabul Etiler. Emin ol ki yıl başı Hıristiyanlarin bayramı olduğunu bile bilmiyor lar. Sadece bir gün var o günde herkes mutlu evlerinde ağaç süs var saniyolar
tarafından
Eşin sana hayrı tavsiye ettiği vakit senin eşini dinlemeyecek oluşun ama o kadar güzel anlatıyorsun ki çocukların gözünde hakikatten öyle
tarafından
Sakın beni yanlış anlama kötü bir şey demedim inan kii:)
0 oy
(2,523 puan) tarafından
Çocukları nekadar kisitlarsan okadar çok şeye meyilli oluyorlar.susleyin eglensinler heves etmişler nolacakki .minnacık çocukları günah kecisi ilan edecekler yakında ya.agac susleyince sanki dinden mi cikilio.
(338 puan) tarafından
İşte anlayana özel çocuk diyorum anlayan yok herkes ben çocuğumu böyle diyerek şöyle diyerek unuturdum diyor  bunlar iki yaşında çocuk değil ki kandırmayim oyalayim. Sorunu haletik eşim yarın süs alirim led ışık alırım çiçeği süslesinler dedi. Onlarda baktı ağaç geleceği yok mecbur kabul Etiler. Zaten onların ilgisini çeken çam ağacı değil üzerindeki ışığı süsü
(2,523 puan) tarafından
Boşver canim herkes kendi cocugunu elinde imkanlar dahilinde büyütüyor.kimi oyuncakla büyür doymaz kimi çiçeği süsler çocuğu bayılır sen çok güzel annesin boşver kimseyi takma.cocuklarin bugünleri bidaha geri gelmeyecek .herkes istediği gibide yetiştirir kime ne.benim tanıdığım biri var babaları imam bı şekilde doğruyu yanlışı anlatmış etmiş ama çocukları ickici kumarci oldular evlatlıktan reddetti hepsini.yani dicem o ki sen ne kadar çabalardan çabala çocugunun içinde ne varsa o olacak .büyüyünce soz geçmez etmez zaten bildiğini okuyacaklar.neyse çok uzattım :)
0 oy
(1,478 puan) tarafından
Ben esine katilmiyorum elhamdülillah muslumanim biz yilbasini kutlamiyoruz yilbasi gecesi yeni yilimis guzel gecsin diye güzel yemekler yapip agac süslüyoruz ama kalkıp hz isa yi anmiyoruz yada hristiyan bayrami diyip sevinmiyoruz. Amacimiz yeni yilin güzel gecmesi icin nasil girersek öyle gider kafasinda oldugumuz icin. Cocuklari mutlu etmek kadar sevap bisey varmi dunyada benim oglum 2.5 yasinda nerde agac gorse seviniyor diye aldik bu sene ilk defa. Ben omru hayatimda aile evinde agac kullanmadim ama bu yasta suslerken sevindim namazimi da kiliyorum orucumu da tutuyorum. Bizim amacimiz cocuklar agac suslesin. Yilbasi kutlamak değil bu. Yeni yila mutlu girelim kafasiyla ilerliyoruz oğluma da bunu asiliyorum. Hristiyanlarin bayrami diye bayram diye bile bilmiyor sadece araba susler gibi susluyor. Kendin evde yapamazsin muhtemelen ayrica agacla bitmiyorki susleri de var. 500 e mal oldu kuzenim verdi parasini oyle aldik
(338 puan) tarafından
Kuzum çok şükür bizde müslümanız bizde küçüken çok özenir dik ağaç olayına hep babam halalarimi çağırirdı yemeğe birliğimiz beraberliğimiz bu yılda devam etsin.  Güzel mutlu bir yıla girelim. Derdi. Hata son 12 oldumu yeni bir yıla yeni başlangıçlara bismillah derdi. Dua ederdik. Benim çocuklarım özel çocuk önceden bilmezler di bu yıl heves etmişler eşiminde benimde aylelerimiz hiç öyle bir kutlma felan yapmadı eşimde o yüzden karşı biz nasıl yetiştik onlarda öyle yetişsin kafasında. Bu yıl süsler lerse seneye yine isterler diye istemiyor. Benim çocuklarımın durumu ortada bende içlerinde ukte kalsın istemiyorum . Eşim yarın led ışık felan alacak  madem çok istiyorlar çiçeği süslesinler diyo annemde yarın bende küçük bir ağaç yaparım size yeşil kola şişeleri ile  diyor.  Hani sırf o heyecanları gitsin diye
(1,478 puan) tarafından
Hah iste bak ne güzel yani gunah olmasi icin hristiyanlar gibi kutlamak alkol almak falan lazim bence. Bizim yaptığımız yalnızca çocukları sevindirmek
0 oy
(2,258 puan) tarafından
Yeni bir yıla sağlıkla girebilmeyi kutluyoruz. Amaç sadece ama sadece bu. Ailece çerez yiyip tv izlemek. Neyse bunu geçelim. Bence almalısın cnm. Ben daha yeni aldım hatta minimal olsun dedim evde dekor amaçlıda kullanayım diye. Carrefourda çok ucuza aldım bir bak istersen. Kızım gip gelip bakıyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 270 göst.
20 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Alperelifefe (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 989 göst.
29 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kimenebenden (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 319 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 248 göst.
9 Mart 2022 Diğer kategorisinde tugce kilic (22 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,676 soru

24,062,161 cevap

330,175 kullanıcı

...