0 oy
291 göst.
Diğer kategorisinde (18 puan) tarafından
Ay salgına yakalandık tam diyorum iyileştim diğer gün daha kötü oluyorum 15 gündür böyle resmen öksürmekten boğuluyorum antibiyotik öksürük ilacı bitti hastalık bitmedi çocuğumda aynı şekilde ona akgünlük sakızı fayda etti bana etmedi bu öksürük ne ile geçer kızlar nefes alamıyorum resmen pekmezli tereyağı felan denedim yok fayda etmedi

6 Cevaplar

0 oy
(23,280 puan) tarafından
Ben bir ay iyilesemedim dünden beri yine boğazim kasiniyo hemen sirkeli su ile gargara yaptim
(18 puan) tarafından
Beni öksürük mahvediyor altıma kaçırıyorum artık öksürdükçe ve o kadar şiddetliki kaç kerede kusturdu
(23,280 puan) tarafından
:(( ooo cok gecmis olsun doğal bisiler denedin mi mandalina yapiyolar kaynatip ortadan kes biraz toz seker koyup kaynayan suya koy cikan siviyi ic o cok iyi geliyomus insallah sifa olsun
-Reklam-
0 oy
(10,320 puan) tarafından
Ayy cnm hiç sorma bizde de 1 haftadır böyle hamileyim 1 ve 3 yaşında ki çocuklarım perisan oldu şuan hastaneden yeni çıktık çocukların yüksek ateş öksürük ve yeme içme reddi bende gebeyim diye pek bişey yapmadılar..
0 oy
(5,414 puan) tarafından
İKS almadan geçmez. Biz de kızımla 5 gündür hastanede yatıyoruz. :( 
0 oy
(16,781 puan) tarafından
Bitmiyor bitti.diyorsun hoop başa sarıyor oğlum bir.ay oldu hala oksuruyor kızım iki gündür burun akıntısı ateş öksürük var 
0 oy
tarafından
2 kaşık pekmez 2 kaşık sirkeyi karıştır limon sık 3 öğün iç bakalım o etki edecek mi benim oganinkini o kesti valla bu senenin hastalığı da hiç biseye benzemiyo gecmiyo biz kış başı bi hastaansin hepimiz dokulduk evde eşim ben çocuk ben çabuk atlattım şükür de eşimle çocuk atlatamadilar hee çocuk 2 antibiyotik 2 öksürük şurubu bitirdi sağlık ocağı doktoru hava makinası bile yazdı bunlar eşe yaramazsa bi hastaneye götür dedi çok korktum ama şükür iyileşti çok şükür bi daha yakalanmadik geçmiş olsun sana da 
(16,781 puan) tarafından
Günde kaç kaşık verdin hangi öğünler
tarafından
Benim oğlan 20 aylık yaptığımın hesini icirdim bi sabah bi akşam
(16,781 puan) tarafından
Benim beş yaşında kızım da 20 aylık denim yine
tarafından
Dene canm o fayda etmezse bitki çayı tarifi veriyim bi de onu dene
Nane
Ihlamur
Limon kabuğu cekirdegiyle birlikte
Elma armut bunlarda sapı kabuğu çekirdeğiyle birlikte
Portakal kabuğu göz kararı koy demliğe üstüne kaynar su ekle biraz demlensin ılık şekilde sabah akşam bunu da ver bala karıştır 5 yaşındaki ne 1 çay bardağı 20 aylık olana 3 4 kaşık içir yeter ne kadar içerse yani çocuklar pek sevmiyo tadını bitki çaylarınin
(16,781 puan) tarafından
İcirmeye çalışırım bakalım içer mi
0 oy
(5,469 puan) tarafından
Çok dikkat etmek gerekiyo bı kere buldummu tekrarliyo sürekli maskesiz dışarıya cikilmayacak artık herkes hasta

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,464 soru

24,058,790 cevap

330,040 kullanıcı

...