0 oy
392 göst.
Diğer kategorisinde (29 puan) tarafından
Merhaba hanımlar ben sosyal medyacıyım çalıştığım bir yer var onların düzenli Facebook da reklamlarını yayınlıyorum bana bir kart verdiler burdan para çekersin diye geçen gün gittiğim de şu kadar şu kadar para çekilmiş dendi bende evet abi reklam hesabından çekilmiş dedim olayı anlamadım reklam hesapları durduralım dedi.. durdurdum geçen gün gittiğim de para çekilmeye çalışılmış 200 bin tl dedi bende ara abi bankayı detayı öğren şüpheli işlem diye kartı kapat dedim o an böyle birşeyi yapmam imkansız olduğu için hiç olayı anlamadım sonradan düşünce lan dedim bu beni neyle itham etmiş 2 gündür uyuyamıyorum düşünmekten yarın arayıp konuşayım mı bu nedenle oluyor böyle diye 

3 Cevaplar

0 oy
(1,710 puan) tarafından
Açık yaraya kurt düşmez. Konuş bence. O gün anlayamadım benimle ilgili şüpheleriniz mi var de direkt. Sen düşünene kadar o düşünsün 
(29 puan) tarafından
Akıllı bir insanın böyle birşeyin olmayacağını bilir o an beni itham ettiklerini anlamadığım için bende tepki vermedim gelip bana danışıyor sandım valla kafayı yicem
(1,710 puan) tarafından
Evet ama bak sana dert olmuş. İçinde tutma yani usulünce konuş rahatla
-Reklam-
0 oy
(23,451 puan) tarafından
İçinde kalacağına söyle rahatla. Belki senin zannettiği gibi bişey kastetmemistir. Netlestirmis olursunuz durumu 
(29 puan) tarafından
Şimdi yazsam yarın iştemisiniz diye geç oldu da saat yada yarın arayayım konuşayım
(23,451 puan) tarafından
Bu saatte olmaz tabi canim
0 oy
(2,624 puan) tarafından
Bir benzeri başıma geldi sadece daha küçük paralardı küçük dediğim 20 tl düşünebiliyormusun olay aynı olay 20 TL'si gitmiş o an onun imasını yapınca anında ağızlarına edip çıkmışyım 20 tl ne ya 20 TL'ye millet götüne dön alamıyor bu devirde eğer böyle hissediyorsan sıcağı sıcağına konuş eğer cidden ima ediyorlarsa bir dk bile durma orda şimdi bunu diyen yarın neler yapmaz 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,605 göst.
0 oy
4 cevap 355 göst.
8 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 614 göst.
0 oy
18 cevap 1,233 göst.
4 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Kalbimibiraktim (45 puan) tarafından soruldu

Kategoriler