0 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde (1,659 puan) tarafından
Kızlar oğlum 23 aylık kalbinin Orta duvarında kalınlaşma var takip edilmesi gerekiyor altı ayda bir Allah muhafaza ilerlerse damar tıkanıklığı yapar dedi dr. Çarşamba günü kontrolü vardı gitti ağla ağla bağır çağır kıyamet gibi bir şekilde 3 kişi zor tuttuk da EKG ve muayene oldu o kadar zorladı ki EKG yi çeken kadın dedi ben şimdiye on çocuğa bakmıştım çok zor oldu.

Sıra ultrason muayenesine gelince hoca bakmaya başlar başlamaz hatta başlamadan Dr odasına girer girmez yine başladı bağırmaya ama yok böyle ağlamak bağırmak kendini yırtıyor resmen hoca dedi böyle olmaz Dr a resmen tekme atıyor git diye ağlıyor oğlum kendini sıkıp bağırdıkça ultrason muayenesi doğru sonuç vermez dediler uyutularak bakılacakmış kızlar korkuyorum hiç böyle olsun istemezdim ama bakılması da lazım başına gelen bu kısa uyutma hakkında bilgisi olan var mı nasıl olacak merak ediyorum kötü bişey olmasın istiyorum dua ediyorum ama merak da ediyorum başına gelen bilgisi olan lütfen biseyler söyleyebilir mi şimdiden teşekkür ederim kızlar 

1 cevap

0 oy
(454 puan) tarafından
Geçmiş olsun biz emar cektirmistik aneztesiyle uyutulnustu yarım saate kendine geldi biraz sersemledi ayakta zor durdu 1 saat olmadan normale döndü 3 yaşındaydi kızım 
(1,659 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim o kadar Merak ediyorum ki ama onların da sağlığı önemli olan eşimle kayınvalidem aklımı karıştırdılar zararlıdır o diye
(454 puan) tarafından
Sağlık için mecburuz korkma inşallah bişey olmaz
(1,659 puan) tarafından
Aynen öyle canım Allah razı olsun Allah'a emanet olsun yavrularımız
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 237 göst.
0 oy
2 cevap 121 göst.
0 oy
11 cevap 675 göst.