0 oy
396 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,203 puan) tarafından

image

Bişey olur mu kzılar gece uyumamıştı eşim bakarken uyuya kalmış e malum bende yatak odasında uyuyordum bebeğim koltuğun üzerindeki paketli cipsi almış hem yere dökmüş hem de yemiş galiba lays baharatlı bide bu kırmızıdan

9 Cevaplar

+2 oy
(7,448 puan) tarafından
Ee sen uyurken keyif yapmış bebiş bişey olmaz. :)
(2,203 puan) tarafından
Bende diyorum neden sesleri soluklsrı çıkmıyor bundan çıkmıyormuş :)) ama işte pilav gibi pütürlü şeyler yemez hep çorba yapıyorum bu yüzden madem 6 dişini cips yemek için kullanmış bende ona akşam pilav yapmaz mıyım şimdi
(7,448 puan) tarafından
Benimkinşn henüz dişi yok o da neler yiyor  fenalar şimdikiler :)) ben baktım yorgunum oyun alanına koyuyorum güvenli alan :))
(7,448 puan) tarafından
Kız benimki yiyor ya kırıntı dökülüyor ya da ne bileyim elinden düşüyor mama sandalyesine vs onları alıp yiyiyor :))
(2,203 puan) tarafından
Bende dişi yokken pilav denedim kustu şimdi 6 tane var pilav yapayım akşam olmadı önüne koyarım kendi yesin ben evden çok eşya çıkarttım salon ona full güvenli alan ama onu koltukta unutmuşum
-Reklam-
0 oy
(2,231 puan) tarafından
Maşallah ne uykusu inşallah başka birşey yememistir çok yemediyse sorun olmaz diye düşünüyorum acıkmış demek kuzucuk:)
(2,203 puan) tarafından
Maması da elindeydi fotoğraf yüklerim şimdi yemiş gibi duruyor yaniii ama keyfi de yerindeydi
(2,203 puan) tarafından
Yükledim de kız bu baya yemiş
(2,231 puan) tarafından
Miktar önemli nekadar yemiş 3 5 adetse sorun olmaz
(2,231 puan) tarafından
İnşallah birşey olmaz  olmadık kusar yada ishal olur sanırım cips 2.5 yaşında inanın gizli yiyorum uyuyunca dolaplara kaldırıyorum çok zararlı dikkat edin birdaha
(2,203 puan) tarafından
Bana kalsa ben asla yedirtmem de işte büyük konuştum başıma ondan geldi hayır bşrde sıkıntı şu bebeğim pütürlü şeyler tüketmiyor da ama böyle şeyleri yiyor anlaşılan şimdi brn ona akşam bulgur pilavı yapmaz mıyım kslxjsldkrbmd  dediğiniz gibi en kötü kusar ishal olur uyanınca halıda gördüm beynimden vuruldum sanki
0 oy
tarafından

Seninki cips yemiş yine iyi benimki kâğıt yedi kustu neyseki şuan birşeyi yok ama cipsten bişey olmaz :) 

(2,203 puan) tarafından
Onu da yiyor onu da kakasından çıkıyor sonra geçen halıdan pislik toplamış elinde tutmuş babadının suratına fırlattı
0 oy
(822 puan) tarafından
Yediğini sanmıyorum direkt düşürmüş gibi duruyor yediysede az yemiştir bence bişey olmaz cok küçük değil sonuçta bebiş :)
(2,203 puan) tarafından
Kız ben buna pütürlü şeyler veriyom yemiyor bunu yediyse akşama pilav var onu yesin msmdbdljfmd valla birazı olduğu gibi duruyor bşrazı da parçalanmış yemiş demek ki büyük konuştum asla vermem diye ama olsun vermiş sayılmam kendi almış yemiş gülme tuttu zaten öyle görünce
(822 puan) tarafından
:)) pütürlü ver demek istemiş belkide
(2,203 puan) tarafından
Belki de akşama deneyelim bakalım
0 oy
(1,515 puan) tarafından

Allahm yaaa yiceğğmm masallah :D kendi kendine keyif yapmış tospikkk 

(2,203 puan) tarafından
Ahhh ben onun keyfine pilav verince yemiyor bunu yemiş o zaman akşama bir pilav şoku gelsin ona bunu hak etti taneli yemez illa püre yerdi bir tek portakal ayva mandalina onları ısırıp yerdi öğrenmiş diyelim artık Allah'tan boğazında kalmamış yaa
(1,515 puan) tarafından
Bana da pilav mi cips mi deseler cips derim :D iyiki kuzum rabbim korumuş ♥️
0 oy
(2,478 puan) tarafından
Yok canım ne olacak keyif yapmış küçük bey ☺️
(2,203 puan) tarafından
Keşke keyifi dökmeden yapsaymış halılarımı yeni aldım hahahahah ve inanır mısın daha süpürmedim uyuyor diye şimdi başlıcam
0 oy
tarafından
Bnmki hep yiyiyo 12 aylık aşırıya kaçmadıgı sürece 5 6tane veriyom hergün 
(2,203 puan) tarafından
İşte canım bunun kaç tane yediği meçhul da ben çok mükemmel şeyler yesin istemiyorum ki zaten böyle şeyler yiyemiyordu isteyince yiyormuş anladım
tarafından
Değme kuzum endişelenme hiç bişi olmaz
0 oy
(1,720 puan) tarafından

Peki benim bugün 11 aylik  bebeyime cips tattitmsma ne demeli:Dilk kez yaptım aslında zararlı seyler vermem de nedense yaptım  bugün 

(2,203 puan) tarafından
Ya arada bana da geliyor öyle periler ama hiç vermedim kendi bulup yemiş dün yerken biz ona vermemiştim bugün uyurken biz oturup yemiş
(1,720 puan) tarafından
Keyif yapmış  işte tosbik , hele bide gizli iş başındayken sesleri cikmadıöndan belli bi işler karlştırdkları . O yuzden derler ya cocugun ağlamaısndan sesinden deyil sessizliyinden korkulur diye :))
0 oy
tarafından
Ayyy ne olacak Allah aşkına korkma ama ortada bırakma boğazına takılır
(2,203 puan) tarafından
Normalde bebeğim pütürlü taneli şeyler yemiyor asla hatta verince kusuyor pilav vermeyi dendim sonunda kustu ama şimdi bunu yediyse oyup kendi pilavı da yesin bugün pilav yapıcam ona hahahahaha çok iştahlı bir bebek ne bulursa bulsun yiyor ve doyuramıyorum bir yetişkin porsiyonu yiyor ve üstüne sofraya ardılıyor maşallah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 257 göst.
1 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde yusra25 (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 588 göst.
10 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 438 göst.
11 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Aslicikk (809 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,027 göst.
13 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yasemin58 (369 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,886 soru

24,091,638 cevap