0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (114 puan) tarafından
Yapacak birşey bulamıyoruz değişik etkinlik oyun önerilerinizi istiyorum kızlar 

4 Cevaplar

0 oy
(532 puan) tarafından
Geçen biz bimden hafıza kartı oyunu aldık onu oynuyoruz boyama yapıyoruz saklambaç oynuyoruz yemek meyve yiyoruz küçük bir oğlum var kızım ona şakacıktan yemek yaptım mama ye diyor biz öyle müşteri oluyoruz o da kardeşinin ağzına yemek veriyor gibi yapıyor bu şekilde kolay anlattığıma bakma 50 kere kriz geçire geçire akşamı ediyoruz :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimkisi tablet, arabalar ile oynuyor 

Etkinlik kitabı yapıyoruz 
0 oy
(4,937 puan) tarafından

Sıkılıyoruz bol bol. Hergün 1 saat dışarı çıkarız, evde lego, kitap okuma, boyama, arabalar vs takılırız, Eline viledayı veririm kuru halde beraber temizlik yaparız, yemek yapacağım zaman eline bir uzun dilim salatalık bir de çocuk bıçağı veririm onu keser ben de işime bakarım. Bol bol yerlere su döker onu sileriz. Gün içinde 40 sefer küsüp barışırız. Öyle :)

0 oy
tarafından
Kız niye bulamadın çocuk artık ne desen aliyo herşeyi oyuna çevirebilir sin yemek yaparken oturt tezgaha birlikte yapın biseyler koysun kek cirpsin mesela hamur yogurun poğaça yapın susama batırın kurabiye yogurun şekil verin ne biliyim temizlik yapın sen şupur eline bez ver sende suralari sil de mesela oyunca kalet çantası al tamir yapın bultak yapbozlar al oynayın oyun hamuru al hayvanlar yapın kitap al mesela no lresimli olsun hikaye anlat benim oglm 20 aylık biz bunları yapıyorum makina tek başıma çamaşır atmam mesela onu veririm o koyar düğmelere basar calistirir bulaşık makinasını birlikte bosaltiriz bi dünya şey bulabilirsin mesela atlama ipi al koltuğun ayaklarına karşılıklı bağla su sağa ziplayin bi sola zıplayın saklambaç oynayın renkleri öğret renkli balonlar al sisir su şu renk bu bu renk de birini küçük sisir birini büyük büyük balon küçük balon de hiç bişey bulamadın üstüne bişey ört o açsın her seferinde farklı bi komik surat yap kardeşi varmış mesela aslında 2 çocuk yönetmeyi bilirsen güzel ve kolay olur ilk çocuk için de mesea görev verirsin aaaa kaka yapmış hadi bez getir değiştirelim de uykusu gelmiş gel uyutalim de emzigini ver de ay hadi gel kardeşine sürpriz yapalım de bişey yap kardeşini güldürmeye çalışsın 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 221 göst.
4 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Fulya (8 puan) tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 376 göst.
2 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,130 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 258 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 2bebissannesi (622 puan) tarafından soruldu
+6 oy
8 cevap 350 göst.
10 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Azra05 (257 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,623 soru

24,127,393 cevap

333,815 kullanıcı

...