0 oy
130 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,095 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Tesettürlünün kızlar ve emziriyorum 

Düz elbise alsam sırt komşuna fermuar Ya da öne düğme  diktirsem olur mu acaba 

<3

image

Mesela böyle bir elbise

5 Cevaplar

0 oy
(960 puan) tarafından
Vallahi canım alırsan önü düğmeli bir elbise benim öyle bir tane var sadece kullanıyorum onun dışında O dışarıda diğer kıyafetlerle hele ki kapalı bir elbise ile fermuar da olsa emzirmek çok zor olacaktır gene de sen bilirsin. Ya da istersen fermuar yerini ön kısmına düğme yapabilirsin
(1,095 puan) tarafından
Haklısın canım
Öne düğme yapılır mı acaba ya
(960 puan) tarafından
Yapılır bence canım O elbise çok dar değil hafif bol ise yapılır
-Reklam-
0 oy
(13,440 puan) tarafından
Onden dugme yaptir yada oyle al. Onu nasil acicaksin bide ustunu komple cikarman lazim arkadan olursa gogsunu nasil cikarcaksin
(1,095 puan) tarafından
Öne düğme yapılır mı acaba
0 oy
tarafından
2 yaşlarına kadar, İki çocuk emzirmiş bir anne olarak söylüyorum, sırt fermuar sadece düğünde abiye giyersen ve mecbursan mantıklı. Yani günlük olarak neden sırt fermuarı ile emzirmek için uğraşıyorsun ki. En kolayı önden düğme ya da önden fermuar. Çocuk mızmızlandığında hop açıyorsun emziriyorsun. Yaptırmaya da hiç tavsiye etmiyorum astarı yüzünden pahalı oluyor. Yıllardır kıyafetlerimde hep önden düğmeli ya da fermuarlı tercih ederim. Emziren arkadaşlara da öyle tavsiye ederim.
0 oy
(532 puan) tarafından
Meme ucunun oraya içten gizli fermuar diktir bence daha mantıklı tabi yapabilirlerse 
0 oy
tarafından
Kol altına gizli fermuar yap o çok guzell hem kolaylık 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 71 göst.
30 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Kardan_Adam (1,318 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 215 göst.
13 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BetusMoms (4,406 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 186 göst.
2 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Feridem (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
25 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Yagmurkokusuuu.1 (111 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,972 soru

24,132,415 cevap

334,117 kullanıcı

...