0 oy
158 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
4. ayına yeni girmiş bir bebeğim var. Doktor kontrolünde süt ürünleri ve yumurta alerjisi olabileceği düşünüldü. Ve diyet önerildi bana. Bu süreçte neler yiyebilirim? Aklıma hiçbir şey gelmiyor. Sadece anne sütü alıyor.

3 Cevaplar

0 oy
(39,549 puan) tarafından
Bende yapmıştım kahvaltıda sadece zeytin ve çaya ekmek bandirarak yiyordum bir de salatalık domates Allah'tan uzun sürmedi 
tarafından
Bizim şimdilik 3 hafta. Bebeğin durumuna göre bu diyet uzayabilirmiş. Ne kadar az çeşit şeyler varmış. Bunlarla nasıl doyulur ki :/
-Reklam-
0 oy
(2,729 puan) tarafından
Benim kızım da süt alerjisi ve yumurta idi 3 aylıkken anladık 9 aylık olana kadar süt yumurta yemedim sebze baklagiller yedim süt yumurta olan hicbirsey yemedim çok sıkı diyet yaptım sana da öneririm yoksa daha da ilerler kızım şuna bir yaşında daha yeni yumurta tadiyor 
tarafından
Baklagiller kızımda aşırı gaz yapıyor. Anlaşılan sebze ile hayatıma devam edeceğim uzun bir süre. Umarım ileride sıkıntı kalmaz
(2,729 puan) tarafından
Evet bizde de öyleydi hala bile korkarak yiyorum az yemeye çalışıyorum bol kimyonlu
0 oy
tarafından
Diyeti acali 4--5 gün oldu 2 buçuk aydır paketli gıdalar ve süt ürünleri yiyemiyordum bebeğim bir buçuk aylıkken ortaya çıktı kanlı kaka huzursuzluk ağlama krizleri vs vardı doktor diyet verdi bu zamana kadar yemedim şükür diyeti yavaştan açtık şu dört beş gündür yeni yoğurt peynir yiyorum ama nasıl zordu psikolojim yıprandı ya resmen bı yere gidiyoruz şunun içinde varmı bunun içinde varmı yiyemiyordum epeyde kilo verdim valla ben kahvaltıda zeytin ekmek yedim domates salatalık yada zeytinin içine limon zeytinyağı sıkıp ekmek baniyordum pilava çorbaya tereyağ koymuyordum hep sivi yağ kullandım acıkınca kuru üzüm kuru yemiş falan yedim meyve yedim Allah yardımcın olsun zor valla 
tarafından
Ne zormuş bu alerji durumu. Benim kızımında sebepsiz ağlama krizleri oluyordu biz onu gaza yorduk hep. Alerji de mi yapıyormuş ilginçmiş. Amin teşekkür ederim. Umarım kısa dönemlik bir şeydir. Çünkü kendimde aşırı yemek seçen biriyim nasıl olacak bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 353 göst.
0 oy
0 cevap 142 göst.

Kategoriler

1,508,221 soru

24,615,921 cevap

364,347 kullanıcı

...