0 oy
682 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Eve alıyorum cocuk yesin en azından diye cocuk da dahıl benım dısımda kımse yemıyor, pırasa pırasa oldugundan utandı bızım evde, sureklı et tavuk kıymalı birşeyler olsun istiyor eşim, ona da benım midem bulanıyor artık, pırasayı sevdırıcek bir tarif vs bilen var mı ya? 

Kızlar tesekkur ederım hepınıze tek tek yazamadım ♥️ pırasa kavurma yapıcam yogurtlayıp bakalım ne olucak :) 

30 Cevaplar

0 oy
(3,155 puan) tarafından
Börek yap canım ince ince doğra kıyma salçayla pırasayı kavur börek yap canım bari 
-Reklam-
0 oy
(638 puan) tarafından
Annem pırasa yemeğini tavuklu ya da kıymalı yapardı.  Biraz salcayla kavururdu pırasayı çok lezzetli olurdu 
0 oy
(6,775 puan) tarafından

Börekte hic kokmuyor aslinda ben cok seviyorum böreğini ☺️ sevmediği icin ne şekilde yapsan kokar :D

0 oy
(2,509 puan) tarafından
Mücver olabilir cocuklar onu seviyor baskin bir tat oldugu icin cok birsey yapilmiyor malesef 
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Pirasa ve ispanagi kavur iyice kokusu ciksin o sekilde borek yap oyle icinde belli bile olmuyor tadi
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Bizim evde öyle ben artk içine et kıyma koyup kandiriyom hepsini yicem kıvama getirdim şükür etli pırasa dene çok güzel oluyor gozde 
0 oy
tarafından
Börek, pırasalı kıymalı çok güzel olur. 

Ben pırasa ve havucu soteliyorum, sarımsaklı yoğurtla karıştırıyorum harika bir meze oluyor 
0 oy
(56 puan) tarafından

Abone ol canım işine yarar tarifler gelecek
0 oy
(1,879 puan) tarafından

Kavurması yapılır efsooo oluyor pırasan nefret eden benim şuan canım çekti :) 

0 oy
(16,792 puan) tarafından
Yani rabbim günah yazmasın ama pırasa hiç güzel değil ya 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 500 göst.
8 Ocak 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 723 göst.
23 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,196 göst.