0 oy
257 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar oğlum 3 gündür her öğünde kahvaltı yemek istiyor çeşit çeşit yemek yaptım beraber oturuyoruz yemeğe çalışıyoruz ama asla yemiyor elimi tutuyor buzdolabının yanına götürüyor kahvaltılıklara dokunuyor onları yemek istiyor gerçekten 3 gündür Sarelle ve labne yiyor ve peynir yumurta falan kırıp haşlıyorum onu bile yemiyor sadece kahvaltılık yemek istiyor Dün Kahvaltıdan sonra öğlen yemeği vermedim iyice acıktım yemek vereyim diye Yok anam hiç umurunda olmadı yemedi yani mecbur aç kalmaktansa kalkıp verdm. Ne yapmam lazım ya bana bir şey söyleyin Anneme falan Söyledim Gerçi bir şey olmaz istediği şeyi ver dedi ama vitamin falan almıyor diye üzülüyorum Bu arada Oğlum 20 aylık

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Allah kolaylık versin zor yaa 
tarafından
Gerçekten çok zor o kadar bunaldım ki anlatamam gerçekten doğum acısını çekerim defalarca göğüs ucu kesiğini çekerim uykusuzluğu çekerim Aklına ne gelirse Çekerim ama bu yemek verme işi o kadar zor ki
tarafından
Ben az önce pilav verdim ağzında tuttu yutmak bilmedi yemek kaldı yemeyen yemiyor :((
-Reklam-
0 oy
tarafından
Seninki yine birsey yiyormuş benimki hkac gündür hicbirsey yemiyor
tarafından
Şükür diyelim o zaman beterin beteri var Allah sana kolaylık versin
tarafından
Feyzos içiyor ama nasıl bir kaşığın çeyreği anca boğazına gidiyordur kalanı tükürüyor

Balgam söktürücü 1 kaşık meyvesuyuna katıyorum fark etmiyor

Soguk algınlığınini içmiyor

Burnunuds bir anda dalıyor arkasından gelip basıyorum burnuna

Şükür valla keşke yesede ful labne yese
tarafından
Ben ne yalan diyeyim herifin kucağına kızı koyup zorla ağzını açıp koyardım anca öyle içerdi

Allah yardımcınız olsun Rabbım şifa versin
tarafından
Yapıyorum tükürüyor çıkarıyor içmiyor

Şuan makarna yaptım bakalım yiyor gibi kendisi
tarafından
Ay inşallah yer şifa olsun kuzuma
0 oy
tarafından
Üzgünüm ama bu huyunu vazgeçirmeye çalış 25 yaşındayım kendimi bildim bileli kahvaltılık yemeye bayılıyorum ve çorba sulu yemek yemeyi sevmiyorum bu zararlı bi durum bana zararı olmadı çünkü bünyem sağlam ama sen erkenden bıraktır bu alışkanlığını 
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Çikolata ve labneyi saklayıp bitmiş şimdi ne yemek istersin de.. Tadını seviyorsa normal benim oğlumda geçen gün kahvaltıda sadece çikolata yemek istedi 2 3 lokma verdim aaa bitmiş çikolata şimdi ne yiyelim dedim sofradan kalktı bi saat sonra acıktı anne elma vs dedi meyve değilde tost yiyelim dedim tostuda yumurta kaşar ve ketçapla yaptım yedirdim :) 
0 oy
tarafından
Bazen aç bırakmak gerekiyor yiğenimde bu ara sadeca çikolatalı Ekmek yemek istiyordu sabah öğle akşam ablam çikolatayı sakladı acıkınca mecbur belle bi süreden sonra normal şeyler yemeğe başladı asla zorlamadı ablam her öğün hazırladı koydi isterse yerdi istemezse yemezdi bi süreden sonra anne yiyecem dedi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 90 göst.
9 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,266 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 203 göst.
12 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 55 göst.
23 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,266 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.