0 oy
117 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (163 puan) tarafından
Merhaba hayırlı günler dilerim yarın misafir gelecek bana çok değil sadece 2 kişi gelecek çiğ köfte yapacağız daha doğrusu gelecek arkadaşlar Diyarbakırlı oldukları için size gelelim Siz de çiğ köfte partisi yapalım dediler Biz de ailecek Neden olmasın dedik Toplamda 4 kişiyiz onlar çiğ köfte malzemesini ve kendi baharatlarını getirecekler Ben de illaki çayın yanına aperatif şeyler hazırlamam gerekiyor sadece Çiğ köfte olmaz hiçbir hazırlık yapmadan olmaz yani o yüzden klasik poğaça kek şeylerden ziyade daha böyle çayın yanına yakışan güzel tarifleriniz önerileriniz varsa lütfen söyler misiniz şimdiden düşünüyorum Ne yapsam diye ya da sizce ne yapsam güzel yakışır yanına

4 Cevaplar

0 oy
(5,469 puan) tarafından
Çiğ köfte kendi başına doyurucu canım zaten ama tatlı birşeyler yapabilirsin ıslak kek gibi
(163 puan) tarafından
Evet tabii ki ama ben ne kadar doyurucu olursa olsun sadece onları çiğ köfte ile geçiştirmek istemiyorum hem kendileri getiriyor hem de sadece onu yemiş gibi olmasın diye Bu yüzden yenilse de yenilmese de 2-3 çeşit bir şey yapmak istiyorum
(5,469 puan) tarafından
Tatlı tuzlu olarak yap öyleyse canim ıslak kek kurabiye bı salata yaparsın yoğurtlu birşeyler filan piyaz filan da olur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bızede 2 aile gelecek bugün cıgkofte yoğurdum bende yanına borek kurabiye ve Kıbrıs tatlısı yaptım garinitur yogurtluycm.. Yesıllık turşu fln koycam ekstra boyle yeter diye dusundm
(163 puan) tarafından
Evet güzel fikir canım size de şimdiden afiyet olsun
tarafından
Sagol cnm sizede afiyet olsun
0 oy
(4,167 puan) tarafından
Bizde çok yaparız. Çiğköftenin yanına pasta kek yakışmaz, şerbetli veya şerbetli kremalı bir tatlı çok güzel oluyor. Tam anlamıyla doymuş hatta biran önce hazmedebilmek için Allah'a yalvaracak duruma geliyorsun :D
0 oy
(22,895 puan) tarafından
Cheesecake 

Kurabiye

Börek 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 223 göst.
18 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eda98 (432 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 134 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 128 göst.
11 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seda-444 (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 226 göst.
16 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Oylumm (1,570 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,584 soru

24,074,235 cevap