0 oy
227 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ben doğum günü yaptım halamı çağırdım annem yaptı oda çağırdı şimdi halam durum atmis doğum günü yapmişlar ve bize demedi siz napardiniz bu durumda annem çok uzulmuş ben herşeye cagriyorum onu dedi

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bidaha cagirmam canım 
tarafından
Anneme dedim hani sil numarasini görmezden gel bidahada çağırma dedim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şu olaylara asla takılmam. Eğer bır insanı seviyorsam çağırırım şu da yapmıs benı cagırsın demem ama enayı yerıne koymuyorsa tabı. Sadece doğum gününe mı cagırmadı mesala yemeğe alır çaya alır mı yoksa hıc bır şeye mı davet etmez. 
tarafından
Hiç biseye davet etmez bana bayramda der gel yanıma ararım.hastayim der müsait deglm der ama ben ne zaman gitsem annemlerin ordalar
tarafından
Demekkı ısıne gelmıyor yaslı mı. Eğer kullanıldıgını düşünüyorsan cagırmak zorunda degılsın gerçekten şöyle seylerı hıc önemsemem eakıden üzülürdüm ama degmıyor. Allah rıza'sı için yapıyorum sonrasını Allah'a bırakıyorum kımseden gram beklentim yok. Ha düşünüp yapıyorlarsa da çok mutlu oluyorum sende takma
tarafından
Genç yaa 38 falan
tarafından
Kısasa kısas yap aşkom
tarafından
Haklsiniz bide çocuğum sünnet olacak mevlüt okutcam.o zaman cagrmam
0 oy
(959 puan) tarafından
Bı daha asla çağırmam , mesafemide koyarım 
tarafından
Bı şey demeye gerek varmı
0 oy
(9,937 puan) tarafından
sevdiğim insanı cağırım ben sevmediğimi cağırmam
tarafından
Halam yuzumuze çok iyiydi oysa
0 oy
(348 puan) tarafından
Ben olsam üzülmem ama bir daha bi şey olsa da arayıp çağırmam arama mesafe koyarim aynı şey benim annemin de başına geldi tüm halkalar öyle mi ya
0 oy
(1,036 puan) tarafından
Ben olsam direk söylerim hayırdır hala çağırdık ya senide yaptığın ayıp değil mi diye 

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 435 göst.
4 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,811 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 265 göst.
25 Haziran 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,777 puan) tarafından soruldu
+3 oy
29 cevap 1,110 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 561 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,811 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,038 soru

24,106,229 cevap

332,706 kullanıcı

...