0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde (2,530 puan) tarafından

Heryerim ağrıyor bütün kemiklerim boğazım ağrıyor bunlar yetmez miş gibi midem ağrıyor sırtıma vuruyor girp değilde bu midemin ağrısı sırtıma vurması maf etti bni ne iyi gelir 6 haftalık hamileyim cok kötüyüm eşim işte zor bela yemek yapym kızım desen durmyr offf:'(

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim iki gebelikte de senin haftalarında ağır hasta olmuştum kemik ağrısı grip gibi bir iki hafta sürmüştü 
(2,530 puan) tarafından
Ay bacım sabah boğazım ağrıyor sadece şimdi bütün vucut midem ağrıyor sırtıma vuruyor ordaan boğazıma kadar
tarafından
Canım yeni hamilesin ya olabilir bende de öyle olmuştu
(2,530 puan) tarafından
Evet cano ya kızımda neler cektim bu midemden :(
tarafından
Bende erkekte öyle çok bulantı olmadı kızımda yanma coktu
(2,530 puan) tarafından
Şuan lık bulantım yok sadece ağrıdı sanrım aclıktan yemek yedim gecti bnm eltinin ikiside erkek ikisinde de baya bulantı vardı ya
-Reklam-
0 oy
(7,504 puan) tarafından
Salgın mi var nedir bende grip değilim ama kaç gündür bütün vücudum ağrıyor sürekli halsizim uyku bastırıyor ama uyuyamiyorumda geceleri. Dedigin gibi sırtım omuzlarım o kadar ağrıyor ki artik aglayacam yani 
(2,530 puan) tarafından
Salgın var dediler inşallah kızıma gecmz cidden cok kötü ya
0 oy
(2,518 puan) tarafından

Ay bu hamileliğin ilk haftalari hastalık şart mı ya ://

Bende olmuştum 2 gebeliğimde de çok kötü geçiyor anca serumla toparlamıştım , eklemlerim sızlardı resmen ,

Çok geçmiş olsun size de <3

(2,530 puan) tarafından
Gercekten ya ilkinde de böleydim maf oldum midemin ağrısı sırtıma vurması maf etti bni :( cok saol ❤️❤️❤️❤️
0 oy
(5,469 puan) tarafından
En iyisi terleyip duş almak canım dün yoldan geldik ateslenmeye baaladim limon çayı yaptım bı uyudum fena terledim bı daha duş aldım ateş ve hiç birşey kalmamış 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 131 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,308 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 73 göst.
25 Mart 2024 Diğer kategorisinde Frtnzn (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 161 göst.
6 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,554 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 265 göst.
10 Mart 2021 Diğer kategorisinde Busem (125 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,034 soru

24,119,479 cevap

333,391 kullanıcı

...