0 oy
172 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (92 puan) tarafından
Kızlar görümcemle aynı apartmandayiz kaynanamin yanina geldi 27, yaşnda bi kızı var bu sene boşandlar hayrlı biriyle evlenmesini cok istiyorum en acilinden bunun icin ne yapmalym hangi duayi kac kere okumalyim yardmci olurmusunuz

3 Cevaplar

0 oy
(2,564 puan) tarafından
Daha yeni boşanmış neden bu acele 
(92 puan) tarafından
Anlatsam roman olur 6 ay yetti bu senelerce cekilmez en azndan bir dua falan okyayım gitsin
(2,564 puan) tarafından
Arana mesafe koy muhatap olma o halde psikolojisi bozuk olabilir yeni boşandığı için biraz alttan al idare et kızı varmış hem başka biriyle evlenmesi güvenmesi ne kadar kolay olur bilemiyorum
(92 puan) tarafından
Mesafe koyuyorum da olmuyor ki cok kibirli burnu havada cok iyi olmaya calştm biseylerini görmemezlikten geldim ama nankör cok sıkldım
(2,564 puan) tarafından
Kapınız ayrı eviniz ayrı aynı apartmanda gidip gelmeyin kızını da gönderme bu kadar basit
-Reklam-
0 oy
tarafından
Neden ısrarla evlenmesini istiyorsun ? Yeni boşanmış bırak kafasını dinlesin. Bir kızı varmış zaten az merhamet edin yâ hû illâ herkes ikinciye evlenmek zorunda mı? Anne ve babasının yanında küçük kızıyla hayatını yaşasın kendi isteyince zaten evlenir. 
(92 puan) tarafından
Bir araya gelemiyoruz ayni apartmanda illaki bir araya geldigimizde kızı benim kızmı dövyor cimcikliyor suratını.saçnı cekiyor ağznı patlattı gecen gün agzini acip bisey demedi görmcem bakmadi bile ne olmuş diye daha neler neler o yüzden istemiyorum
0 oy
tarafından
Biraz aklı varsa yeniden evlenmez zaten 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 428 göst.
11 Şubat 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,438 göst.
31 Ocak 2024 Diğer kategorisinde VB. (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
54 cevap 2,998 göst.
19 Aralık 2019 Diğer kategorisinde ✓ Rüzgar'ın Annesi ✓ (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 162 göst.
24 Mart 2022 Diğer kategorisinde Asel Linam (976 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,123 soru

24,134,738 cevap

334,243 kullanıcı

...