0 oy
103 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (79 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar hamilelikte lohusalikta stres sıkıntı çok yaşadım. Annelige hemen adapte olamadım. Sezeryan da oldum bebeğim bir kere açtı koluma yatiodu o sirada memeyi almadan önce kolumu emdi morartti çok biraz beklettim bende yalan yok ilk zamanlar tecrubesizim aciktigini hemen anlamadim birde kucağımda kolunu kaldırıp bana vuruyor emzirirken ben nerde hata yapıyorum canım yanıyor kac kere öle gogsum dikis yerlerim acıdı. Bu arada erkek bebek 

1 cevap

0 oy
(1,367 puan) tarafından

Benimkide 4 aylık ve öyle canım emzirirken süt gelmediği zaman agresiflesiyor elini savuruyor sanki vuruyyor gibi ama onun sıkıntısı açlıktan süt gelsin istiyor.biz doğar doğmaz mamaya başlamıştık süt hiç yoktu .sonra az az geldi ama bebek de istiyor ki biberondan çektiği gibi çok çok gelsin memeden de .

Doyupndoymadigina emin olun da önce .
(79 puan) tarafından
O zaman ilerde böle olmaz yani meme olayiysa dehilmi
(1,367 puan) tarafından
Olmaz tabi yani mutlaka çocuğun bir derdi vardır ya doymuyordur ya terliyordur ya üşüyordur.arkadasimin bebeği patikli tulumdan rahatsız oluyormuş sürekli ağlardı meğer sevmiyormus patikli tulumu.normal giydirmeye başlayınca çocuk rahatladi.birde giydirdiginiz kıyafetlerin iç etiketlerini kesmeyi unuttuysaniz bazen ondan da huysuzluk yapıyorlar .rahatsız ediyor etiket degdikce .saçlarında konak olduğu zaman da huzursuzluk yapıyor çocuklara kontrol edin varsa
(79 puan) tarafından
Beyaz beyaz kepek gibi seyler gordum dün zaten kafasinda bilmiyorum öle olur mu konak
(1,367 puan) tarafından
Evet büyük ihtimal konak onlar zamanla kabuklasip kalıyor orada tarayinca da saçlı deriyle gidiyor ilerlemeden  önlem alın .banyodan önce zeytinyağı sürün konak olan yerlere konak taragi oluyor ince disli onunla yavaşça tarayın .sonra banyosunu yaptırın .ama bazen konak tekrarliyor bunun içinde mustelanin konak önleyici köpük şampuan ve mustela Konak önleyici krem var trendyolda bulursu nuz.biz o krem.ve şampuanla çözüm bulduk tekrarlamadi .konak agresiflige sebep olurmu kesin birşey yok ama bir doktor arkadaşimiz kaşıntı yapiyordur saçında oda huysuzluk yapabilir dedi .sonuçta bebekler derdini anlatamiyor herkes konak zararsız diyor ama belki de miniklerin canını acıtır kaşindirir huysuzluk yapar bilemeyiz ki dilleri konuşsa da söyleseler keşke ne dertleri olduğunu .siz tüm olasılıkları gözden geçirin fiziksel sorunlarını çözün gerisi bebişin huyu suyu artık
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 178 göst.
27 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 604 göst.
8 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 836 göst.
25 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Reyhan1414 (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 359 göst.
19 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,348 soru

24,123,592 cevap

333,609 kullanıcı

...