0 oy
199 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (84 puan) tarafından
2 günder 3 kere tekrarlayan bi durum oldu tam uyku sırasındayken eşim geliyor ama kademe kademe sanki ustume duscekte bana zarar vercek gibi halisilasyon gibi esim diyorki beni ittiriyor gozlerini cok korkmus sekilde aciyor ve bakiyorsun bende ondan korkuyor ittiriyorum sesini duydukca rahatliyip kendime gekiyorum eşimle biraz arastirdk uyku terorü olabilcegini düsündük çok korkuyorum ayetel kursi okuyorum surekli bu durum neden boyle oldu uyku duzenim hic yoktur hep uykusuzumdur ondanmi napmaliyim basina gelen varmı 

2 Cevaplar

0 oy
(1,921 puan) tarafından
Bnde eşim gece vardiyasindayken görüyorum onu aynı dediğin gibi bn ozledgim icn oluyr  bnde sendende acaba aynı dusunuvmce oluyor 
(84 puan) tarafından
Gece vardiyasina gidiyor evet ams yinede çok korkuyorum bi nevi halisülasyon gibi birşey
(1,921 puan) tarafından
Bnimde aynn cnm ya
-Reklam-
0 oy
(345 puan) tarafından
Cnm geçen hafta bende oldu oldu eşim gece işten eve gelmiş o gün çok özlemiştim eşimi rüyamda sessizce gelip üniformasının hışırtı sesini duydum sessizce de sesslendini aradan zaman geçti gözümü açtım eşim yoktu üstelik kapı kitliydi :D
(84 puan) tarafından
Yaa nekadar tuhaf benimkida odaya giriyor korkuyoum animasyon gibi ayagina yavasyyvas dusuyor ve onu itirerek ve cok korkarak kaldiriyormusjm bende nefes alamical kadar korkuyorum ittiriyorum tanimiyorum sesini duydukca rahatliyorum uyaniyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 303 göst.
0 oy
6 cevap 233 göst.
13 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Yazda41 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 437 göst.

Kategoriler

1,477,325 soru

24,181,803 cevap

336,355 kullanıcı