0 oy
1,610 göst.
Diğer kategorisinde (835 puan) tarafından
Çok üzülüyorum hanımlar gerçekten 6 aya girdim ben köyde yaşıyorum kaynanamlarla beraber annemde bursada yaşıyor anneme aydan aya gidip 3 gün kalıp evime geri gidiyorum dün kaynanam dedi ki kızım dedi doğuma son 1 ay kala annene gitme ağırlaşcan o gelsin dedi bende bunu anneme dedim diye yok onlar göndermek istemiyorlar beni hafife alıyorlar gelirim o köye camiye çıkarım hoparlöre rezil ederim bagiririm onlara dedi o kadar moralim bozuk ki annem hiç halden anlamıyor arkadaşlar ne yapmam lazım doğumunada gelmem çocuğunu görmeyede gelmem dedi sırf doğuma 1 ay kala yanına gitmicem diye sadece onun için geçerli değil bu ben hastane dışı biyeri çıkmak istemiyorum zaten o gelsin dedik kaynanam neden karar veriyormuş diye burnumdan getirdi esimi çok seviyorum o daha bu olayı bilmiyo bilse beni anneme hiç yollamaz yuva bozuyor diye napcam bilmiyom benim annemde böyle işte...

31 Cevaplar

0 oy
(2,172 puan) tarafından
Babana soylesen o konussa olmaz mi
(835 puan) tarafından
Babamla annem ayrı
-Reklam-
0 oy
(297 puan) tarafından
Sen zaten yola cikmamalisin canim cok dikkatli olmalisin kayinvaliden dogru soylemis anneninde bunu bilmesi lazim insan bunun icin evladindan geciyorsa bisey diyemem güzelce izah et belki anlar o zaman uzulme sende bebegine yazik sana yazik benim annemde oyle ters biri ben sen bilirsin diyorum napabilirim yani bosver sende
(835 puan) tarafından
Napcam bilmiyorum anlamıyor canım hemen küsüyor
0 oy
(295 puan) tarafından
Eşine söyleme. Annene de biraz anlayışlı olmasını uygun bir dille anlat. Annen sonuçta seni anlayacaktır 
(835 puan) tarafından
İnşallah anlar eşime söylemedim zaten
0 oy
(3,076 puan) tarafından
Çok mu abartıyor acaba annen
(835 puan) tarafından
Evet herşeyi yanlış anlıyor göndermek istemiyorlarlarmış
0 oy
(99 puan) tarafından
Kaynanan iyiligin icin demiş son aylar hazrligni yaparsinn en azindan
(835 puan) tarafından
Aynen öyle ama annem yanlış anlıyor işte
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Senin annen ile kayinvaliden rol değiştirmiş 
(835 puan) tarafından
Bilmiyorum canım valla
0 oy
(533 puan) tarafından
Annen çok haksızmış canım anneni biliyorsun madem demiyecektin kaynanam bırakmıyor kendi fikrini söyleseydin valla anne çok rahatsız oluyorum falan filan gelemem 1ay 
(835 puan) tarafından
Demeseydim sonradan tantana yapacaktı niye gelmiyon diye
0 oy
(1,963 puan) tarafından
Cok yanlis annenin yaptigi onun demesi lazm kizm sen rahatsz olursn yolda gelme diye.. rahatszm gelemicem onlar gtme demiyr zaten falan de canm ne dicek
(835 puan) tarafından
Annemin huyu hep böyle canım
0 oy
tarafından
sitem ettin diye girdim eski postlarina baktim :) annen kaynanani kiskanmis :)
(835 puan) tarafından
Evet canım kıskanıyor
tarafından
evinin huzuru icin anneni sakinleştir sakinlesmiyorsa birak gelmesin gelirse dshs cok ortalığı karıştırır
(835 puan) tarafından
Zaten kocam almam onu eve kesinlikle diyor
tarafından
hepten yüz göz olmuşsunuz siz
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Annen baya Bi abartmış ama sen nasıl rahat edeceksen öyle yap
0 oy
(163,443 puan) tarafından
Kac km var git bari yaa 
(835 puan) tarafından
Önemli olan uzaklık değil annemin bize nasıl davrandığı

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 512 göst.
0 oy
19 cevap 505 göst.
16 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bebegimdogdu (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 259 göst.
29 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 211 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,367 soru

24,098,066 cevap

332,214 kullanıcı

...