0 oy
1,614 göst.
Diğer kategorisinde (835 puan) tarafından
Çok üzülüyorum hanımlar gerçekten 6 aya girdim ben köyde yaşıyorum kaynanamlarla beraber annemde bursada yaşıyor anneme aydan aya gidip 3 gün kalıp evime geri gidiyorum dün kaynanam dedi ki kızım dedi doğuma son 1 ay kala annene gitme ağırlaşcan o gelsin dedi bende bunu anneme dedim diye yok onlar göndermek istemiyorlar beni hafife alıyorlar gelirim o köye camiye çıkarım hoparlöre rezil ederim bagiririm onlara dedi o kadar moralim bozuk ki annem hiç halden anlamıyor arkadaşlar ne yapmam lazım doğumunada gelmem çocuğunu görmeyede gelmem dedi sırf doğuma 1 ay kala yanına gitmicem diye sadece onun için geçerli değil bu ben hastane dışı biyeri çıkmak istemiyorum zaten o gelsin dedik kaynanam neden karar veriyormuş diye burnumdan getirdi esimi çok seviyorum o daha bu olayı bilmiyo bilse beni anneme hiç yollamaz yuva bozuyor diye napcam bilmiyom benim annemde böyle işte...

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Annenin biraz anlayış göstermesi lazım kaynanan kötü niyetten söylememiş sonuçta 
(835 puan) tarafından
Aynen öyle ama herşeyi yanlış anlıyor o gelse ne olcak minibüs var otobüs var anlamıyor işte
tarafından
Ablann veya abin yok mu canım onlar soylesib
(835 puan) tarafından
Yok canım tekim ben
-Reklam-
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Doktorla konuştum yol kesinlikle yasak dedi de. 

Uzun yol da sürekli oturduğum için çok sakıncalıymış de. 
(835 puan) tarafından
İnanmaz ki artık söyledim diğer türlü
0 oy
tarafından
Aaa aaa acaba kaynananmi bisey dedi diye okumaya basladim ama annenmis. Iyide kaynanan dogru soylemiss o karar vermek degil senin vence iiligini isteyerek soylemis agirlastnn yolda hersey olablr allah korusun annemle benin aramda toplam 1 saat yol var bn bile sonay gdemedim anneme kendi aracimiz yok die. Annemler geldi hepp. Annenle duzgunce kns ya sacmalamasinn 
(835 puan) tarafından
Aynen ama herşeyi yanlış anlıyor canım göndermek bir anlıyor göndermese hiç göndermez kalmaya falan
0 oy
(982 puan) tarafından
Üzülme canım annende olsa yuvana karışmaya hakkı yok sen eşini seviyosan mutluysan kimseyi önemseme. Hayatının diğer kısmını eşinle geçireceksin annenle veya kaynnanla değil 
(835 puan) tarafından
Eşimi çok seviyorum ama annem böyle yapıyor işte
(982 puan) tarafından
Annene güzelce durumu anlatmalısın
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Canım keşke kaynananın söylediğini söylemeseydin annene. Kaynanan belli ki kötü bşy için dememiş iyiliğin için demiş doğruda demiş bence. Keşke onun söylediğini söylemeseydin. Ağrım var çıkamıyorum siz gelin falan deseydin 
(835 puan) tarafından
Orda hata yaptım işte
(25,181 puan) tarafından
O zaman annenle konuşurken biraz naz yap ay agrım var zor yürüyorum falan. Arayı bulmak için artık :)
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Sen yine de esine bisey deme. Annenle konus bence kendi kararinin da oyle oldugunu soyle durumunu anlat. Anlar insallah
(835 puan) tarafından
Eşime demicem zaten ama annem anlamıyor beni küsüyo hemen
(1,555 puan) tarafından
Iste annenle konusup onu ikna etmelisin.
0 oy
tarafından
Annen haksiz canim onceligi seni dusunmek olmaliydi 
(835 puan) tarafından
Evet bende onu anlayamıyorum
tarafından
Allah iyi etsin ortada seni uzuyor farkinda degil
0 oy
(105 puan) tarafından
Keske kaynanam boyle dedi diyeceğiniz yerde anne doktor yola izin vermiyor yol bana yasak sen gelirsin artık deseydin canm anne n alimniş diye demis halbuki anlaması lazım. Kednının daha demesi lazım sen gelme ne olur ne olmaz diye 
(835 puan) tarafından
Aynen öyle keşke kaynanamın dediğini demeseydim
0 oy
(48 puan) tarafından
Annele tatlı dille konuş kaynanı araya katma kendi düşüncelerini söyle annene kaynananın dediklerini söyleme kaynananın dedikleri sana mantıklı geliyorsa annene kendi düşüncenmiş gibi söyleki annende sinirlenmesin 
(835 puan) tarafından
Öyle yapmaliydim canım
(48 puan) tarafından
Sen yine bebeğini düşün kafana takma stres yapma kendine doğuma az kalmış zaten sadece bebeğini düşünü bütün yaşanan olayları takma kafana
0 oy
(1,312 puan) tarafından
keşke kaynanam dedi demeseydn cnm annenin huyunu biliyorsun sonuçta sen ağırlaşacağını söylersin son ayda yola çıkmak da riskli olur falan dersin
(835 puan) tarafından
O kaynanam dedi diye yapıyor zaten
0 oy
(28 puan) tarafından
Ah canım ah anneler parlar öyle bazen sen üzme kendini bebiş te strese girer annene gelince yüz yüze konuş anlar inşallah 
(835 puan) tarafından
Anlar inşallah canım
(28 puan) tarafından
Anlar anlar canım altan al yolda doğum yapsam ne olacak de anne
0 oy
tarafından

Sen keşke kendı kararınmış gıbı deseydın cnm belkı tepkı vermezdı allah yardımcın olsun

(835 puan) tarafından
Keşke canım orda hata yaptım ben
0 oy
tarafından
Keşke annene kendi düşüncen olduğunu söyleseydin kaynananın adını hiç geçirmeseydin. Bilenmezdi belki böyle karşılamazdı canım
(835 puan) tarafından
Aynen öyle canım keşke ama geçti artık
0 oy
(1,372 puan) tarafından
Canım son ayda zaten uzun yol yasak yasak.Annen herhangi bi riski göze alabiliyor muymuş?
(835 puan) tarafından
Ne bileyim ben aldığı için herlade böyle yapıyor
0 oy
tarafından
Ay aynı benim annem. Kardesim büyük olsa ve evli olsa senmisin derdim .  Boyle olay olmadi ama aynisi benm annem . Napalim atsak atamayız ki 
(835 puan) tarafından
Aynen canım çok zor böyle anneler
tarafından
Aynen cnm çok zorlar
0 oy
(327 puan) tarafından
Ben bu anneleri anlamıyorum kendisi gerek Ki diyeydi kızım gelme Yazık günah Doğuma ne kaldı ki
(835 puan) tarafından
Aynen kendi gelse ne olcak sanki
0 oy
tarafından
Anlayışlı olması lazım son ay artık doğum yakın yani gelse ne olur sanki 
(835 puan) tarafından
Beni düşünse anlar zaten
tarafından
Sen yine de gitme canım yazık artık uzun yol yapma
0 oy
(4,650 puan) tarafından
 canım Yanlış anlama ama bence Kaynanan senin iyiliğin için öyle demiş
(835 puan) tarafından
Aynen biliyorum canım
0 oy
tarafından
Burda annen haksız canım annenle konusmaslisin kendinde öyle istetdigi falan şöyle 
(835 puan) tarafından
Bakalım anlarsa konuşcam
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Keşke annene direk öyle soylemeseydin 
(835 puan) tarafından
Keşke canım pişman oldum zaten

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 512 göst.
0 oy
19 cevap 505 göst.
16 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bebegimdogdu (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 259 göst.
29 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 211 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,464 soru

24,099,454 cevap

332,312 kullanıcı

...