0 oy
1,292 göst.
Diğer kategorisinde (455 puan) tarafından
Kızlar benim eşim last Empire War Z diye bir oyun oynuyor online bir oyun ama bağımlılık derecesinde tuvalette elinde yemekte elinde yatakta elinde uyuyor kalkiyor sürekli elinde birde ordan dunya savaşı yapiyolar ülke içi veya dişi farketmiyo mesajlaşa biliyorlar orda kadınlarda var bir kaç defa oyun hakkında ve kaynak için konuştuklarını gördüm delirdim kaç kez kavga ettik bir oyunum var kafamı böyle dagitiyorum benim onlarla kötü bir konuşmamı var dedi bende kötü veya iyi ne farkeder sen başka bir kadinla ne konuşursan konuş beni aldatmış oluyorsun dedim ama o kabul etmiyo şimdide we chat diye bı uygulamaya girmiş orda Helena diye birisi var onunla oyun hakkında ingilizce konusulmus okudum delirdim yine ama gece yarısı TDI çocuk uyanır korkar diye susutum sabahta erken ise gitti kalkmadim bile az önce aradı ağzıma geleni saydirdim bana o oyun serveri o erkek diyo bana okuduysan anlamışsındır diyo artık bıktım dayanicak gücüm kalmadı bu oyun benden daha değerli ne olur bana akıl verin ben ne yapayım akşam gelince konuşalım diyo o kadar yazı yazmama ragmen

24 Cevaplar

0 oy
(7 puan) tarafından
Haklisin canm empati kuruyorum bende senin davranisini sergilerdim  . Ne yap ne et o oyundan koparmaya bak 
(455 puan) tarafından
Olmadı ailesiyle konusucam bu durumu ama ne kadar etkili olur oda muamma ben bir konisiyimda tekrar
-Reklam-
0 oy
(3,993 puan) tarafından
Bekarken oynayın konusunda evliyken oyun hakkkinda sonra kendi hakkında konuşmaya başlarsın hic kimse muahatap olmadan oyanayaan oynasın 

Yeter valla bu telefon illeti ne bağ bıraktı çoluk cocukda nede insanlarda
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Akşam gelsin söyle oyunu bende oynicam de kışkırt bak dünya nasılmış benim eşimde oyun tarzı birşey yok ama telefonu elinden düşmez gerçi bende öyleyim ama en azından okadar da değil yani al karşına konuş ciddi ciddi umarım düzelir ya 
0 oy
(4,311 puan) tarafından
Oyun bağımlısı olduğu için onun için kadın erkek karşıdaki kişi fark etmiyor önceliği oyun seni aladatma durumu vs diye kendini boşuna hirplama.

Ama bu denli oyun oynaması ailesini eşini ihmal etmesi degersizleestirmesi tüm hayatını sanal oyun uzerine idame ettirmesi ve haklıymış gibi sizi manüpile etmesi kabul edilir birsey kesinlikle değil.

Hatta bu denli bağımlılık için tedavi şart.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 366 göst.
19 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 232 göst.
16 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yeni evli1 (1,629 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 1,800 göst.
+1 oy
2 cevap 101 göst.

Kategoriler

1,469,036 soru

24,067,037 cevap

330,430 kullanıcı

...