0 oy
304 göst.
Diğer kategorisinde (2,704 puan) tarafından

Mrb hanımlar bı senedır aktıf giremedıgim gibi sadece derlerıme girer oldum:blush: mr istedi doktorum göğsümde aksesuar meme vardı yıllardır var istanbulda ultrasonla her sene kontrole gidiyordum memlekette dogumdan sonra aksesuar memede buyume olunca artk aldırayım ıkı seneyi geçti dedim onun icin gitmiştim doktora mr da da aksesuar memenın altında 2cm çapında tümör cıktı ben suan nevsehırdeym kayserıye sevk etti başından geçen oldmu iyi huylu cıkma ıhtımalı yuksek midir yada kotu huylu cıalrsa amelıyat olamıyor muyum?

7 Cevaplar

0 oy
(2,704 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kızlar slikon denilmiş ama kitle bu kitlenın adı aksesuar meme yanı göğsümde bi işlem yok bu bı rahatsızlık
-Reklam-
0 oy
(1,337 puan) tarafından

Aksesuar meme ne oluyor :angel:

tarafından
Yapay gögüs sanırım. Silikon filan sanırım.
(2,704 puan) tarafından
Kitle gibi düşün koltuk altımda şişkinlik vardı yanı meme gb sahte meme gb düşün büyüme yapmş neredeyse 5yıldır var son ıkı senedır buyume yaptı emzırdgm icin gtmemiştim şimdi aldırmaya gdeyim dedim tümör dend
(1,337 puan) tarafından
Anam bendede var ödüm kopuyor şuan
(1,337 puan) tarafından
Hım çok geçmiş olsun canım
(2,704 puan) tarafından
Bende slikon falan yok kitlenın adı aksesuar meme diye geçiyor
0 oy
(1,337 puan) tarafından
Nolur silikon deme bende 1 sene olacak taktıralı en çok korktuğum şey bu
(2,704 puan) tarafından
Slıkon degıl canm umarım bişey olmaz
0 oy
(442 puan) tarafından
Halamdan hakimim olaya tümör sebei ile Rabbim Şafi ismi ile şifa versin inşAllah 
(2,704 puan) tarafından
Allah razı olsun nasl peki yanı nasl ilerliyor bu durumlar
0 oy
tarafından
Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun umarim düşündüğün gibi kötü bisey çıkmaz 

Kayseriye geleceksen sana iki doktor önerebilirim şuan da system hast görev yapıyor Nail ersöz işinin ehli bi doktor çok iyi önerebilirim bu doktoru

İkinci olarak da memorial hastanesinde Hasan Uzer bu iki doktora da ameliyat oldum gayet iyi işinin hakkını veren doktorlar inşallah bi an önce sağlığına kavuşursun ❤️
(2,704 puan) tarafından
Allah razı olsun canm teşekkür ederim yarın biyopsi yapılcakmıs ben şehir hastanesine gidiyprum prdan önerebılcegın varsa alrm cok sagol
tarafından
Amin hepimizden çiçeğim
Şehir hastanedinde hic muayene olmak nasip olmadi geçen ay  randevu almıştım gidemedim maalesef dokturun adi Hande temel polat dı
İnşallah tez vakitte iyileşirsin İnşallah tertemiz çıkar biyopsi sonucun bende 3 yıl önce biyopsi aldılar mememde kitle vardi
Allah korktuğuna uğratmasin çiçeğim allaha emanet ol
0 oy
tarafından
Canım benim annemin de aynı rahatsızlığı var. Onunki kızarıklık, ağrı ve şişlikle kendini belli etti. Doktorunun söylediği şey şeymiş. Genellikle kötü huylu olanlarında çok belirti vermemiş ve büyüme hızı fazla olurmuş. Bir kaç ay içinde kişinin kendisi bile farkedebilirmiş. İnşallah iyi huyludur. Çok geçmiş olsun. Beni yanlış anlama ama bir şeyi çok merak ettim uzun zamandır yoktun ve bu konuyu da konuşmadın sonra. Boşandın mı? Bir ara söylüyorsun hep. Kendini çok mu üzdün de böyle oldu asıl merak ettiğim şey bu yani. Çünkü bu problemler için yaşın oldukça genç. Emzirmelerden kaynaklı kadınlarda ileriki yaşlarında gözükebilir. Üzüldüm gerçekten hastalığın sebebi de olmaz ama seni merak ettiğim için soruyorum kusura bakma. 
(2,704 puan) tarafından
Allah razı olsun evet bosandım canm Hakkımzda hayırlısı herseyın başı stres malesef bende aksesuar meme zannedıyordum yıllardır emarda tümör dendi yarında biyopsi yapılcak
0 oy
(2,624 puan) tarafından
Benim de koltuk altımda var aksesur meme. Doktor arada kontrole gel dedi. Büyüyüp seni rahatsız edecek duruma gelirse ilerde cerrahi müdahale ile alınır dedi. Bir hafta önce kontrole gittim şükür bir durum çıkmadı. Çok geçmiş olsun ameliyat ile alınıp biyopsi yapılır büyük ihtimal 
(2,704 puan) tarafından
Evet canm bes yıldır bende dızenlı gidiyordum cocuktan sonra büyüyünce emar istedıler emarda tümör cıktı byopsi yarın yapılcakmış
(2,624 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım inşallah iyi çıkar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 214 göst.
24 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 151 göst.
24 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bimuallime (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 606 göst.
0 oy
19 cevap 659 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Dilaraecrin (282 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,531 soru

24,184,935 cevap

336,562 kullanıcı

...