Kız kardeşimin sözü var bende bu elbiseyi aldım 500e ablamda bu siteden başka bişey aldı ama elbise içine sinmemis gidip 1200 e başka tüllü abiye tarzı bişey aldı erkek tarafında kız kardeşleri daha şık şeyler alcaklarmis topuklu ayakkabı dahil giyceklermis vs. Başka güzl bişey al diyip duruyorlar o kadar cnm sıkıldı ki çocuklara aldım kendime aldım daha masraf yapmayi istemiyorum açıkçası birde pahalı ben netten uyguna aldım üstelik Nisan kına düğün var Ablam nişanda çocukların sünnet düğününde giydiği kıyafeti giyecek hiç birsey almiycak ama bir ısrar kıyamet ne zaman kıyafet bakacaksn diye tutturdular neyse dün hastaneye gittik kızım için doktor reçetesiz krem önerdi 500 TL benim gözlüğüm kırık ve yeni çerçeve ve cam yazdı çarşıda sorduk en uygun 2000 kızımın ilk yaş günü var gözlükcüden çıkıp mağazaya girdim en Uygun elbise 1600 TL öylece çıktım yani düşünüyorum bunu alsam ben sıkısicam kızlara söyledim benim Telefonum kapalıydi eve geldim konuşmuşlar bence almicak onu giycek demişler eşim çalışıyor ama bizim mesaimix yok net maaş alıyoruz bir kere oluyor diyip duruyorlar psikolojik baskı yaptılar resmen sizce elbisem kötü mü siz olsanız ne yapardınız
Çok konuşacağınıza para verin de kimseyi de takma üstelik daha sözmüş. Tüllü abartılı giyeceklerse düğünde de zilli giyecekler heralde
1,489,734 soru
24,347,997 cevap
346,351 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın