Iyi aksamlar kizlar. İlk aşkıyla evlenmiş ve ya gercekten isteyip asik olup evlenen sansli hanimlar tebrikler Yalniz sorum birini çok sevmis ve ne yapsa unutamadiğiniz icinize işleyen biri iste boyle biri olupta evlendikten sobra bile unutamadiginiz kadar cok sevdiginiz biri oldumu hayatinizda ? Ben aşkı çozemedim belki onunla evlense idim bu duyguyu aciklayabilirdim. Ama yok eksik bir yanım tmm evlendim yine severek evlendim.Ama iste O ara ara 2 yilda 3 yilda birde olsa aklima geliyor beni hic birakmiycak gibi. Aklimdan hic cikmiycak sanki ölene kadar. Sizdede oldumu anlatirmisiniz ?
Evet ben yaşadım, 6 yıllık evliyim hala aklıma gelir ara ara 2 yıllık bir ilişki idi, nerde ne yapıyor evli mi bir şey bilmiyorum, veya onla olsaydım hayatım nasıl olurdu diye düşünüyorum ve *** gibi olurdu diyip hemen normal hayatıma dönüyorum
Yanlış bir şey bu ama isteyerek olmuyor, eşimin başkası için böyle düşündüğünü bilsem mesela üzülürüm, belkide düşünüyor o da, ama sonuç olarak eski adı üstünde .. ve bence bir sona kavusmadi yarıda kalmış gibi oldu ya o yüzden böyle oluyor
1,486,347 soru
24,300,039 cevap
344,013 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın