0 oy
147 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (325 puan) tarafından
Kızlar kargom vardı aradı beni kurye adresi tarif ettim oturduğum binada asansör yok 4. katta oturuyorum aşağı inip alirmisniz dedi bende bebeğim uyuyor şuan inemem dedim tamam deyip kapattı ve hala kargo bekliyorum ne bu kargocularin sorunu sürekli böyle yapıyorlar sırf yukarı çıkarmamak için aşağı inin diyorlar yoksa da getirmiyorlar ben şimdi nereye şikayet edebilirim sinirden deliriyorum şubeye götürmüşler geri

2 Cevaplar

0 oy
(1,080 puan) tarafından
Hangi kargo bu ? Direk googleden ya siteyi bul şikâyet et..adam mecbur kapına getirmeye 
(325 puan) tarafından
Aras kargo ama daha önce diğer kargoculardan da yapan olmuştu sepet salla aşağıya diyen bile vardı
(1,080 puan) tarafından
Ben de en çok sürat ve PTTden çekiyorum
(325 puan) tarafından
Bütün kargocular yapıyordu bunu hamileyken karnım burnumda indim çıktım PTT ye inemem hamileyim dedim o çıkarıyor artık ama diğerleri çıkarmamak için kırk takla atıyorlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende önceden 4. Katta oturuyordum yeğenim için beşik sipariş etmiştim yanındaki öküz kadını göndermiş aradı beni ağır gelip yardım edermisin diye hamileydim düşük riskim var dedim kendisi getirdi onlar zaten genelde 2 kişi çalışıyor 2 sinden biri getirebilirdi  kapıya bırakması gerekiyor cimere şikayet et veya onların mail adresi sosyal medya hesaplarına bak oraya şikayet et 
(325 puan) tarafından
Yarın şubeyi arayacağım getirmezlerse gereken her yere şikayet edeceğim işlerini hakkıyla yapsınlar evet işleri zor ama bilerek yapıyorlarsa katlanacaklar
tarafından
Benim eşimde kargocu hangi kargo şubesiyse bence tek şikayet aramakla yapma dilekçe falanda yaz çünkü aramada ilgilenmezlerse dilekçeye 15 gün içinde cevap vermek zorundalar
(325 puan) tarafından
Kargocuyu aradım dönüş yapmadı yarında şubeyi arayacağım getirmezlerse ne gerekiyorsa yapacam gerçekten uğraşacam onlarla
tarafından
Bencede uğraş kimse hakkını aramazsa böyle alışırlar

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 493 göst.
0 oy
2 cevap 134 göst.
3 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir5 (330 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 930 göst.
12 Mart 2022 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,328 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 329 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Baloglum45 (162 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,410 soru

24,072,037 cevap

330,713 kullanıcı

...