0 oy
310 göst.
Diğer kategorisinde (1,735 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kizlar daha onceki kontrolumde 32 haftada bebek dönmüştü ama şimdi 36 hafta ayakla geliyo diyo doktor eyer agrin olursa hemen gel donmemoşse sezeryan olcan dedi

Dönermi sizce başına gelen varmı
Bide 2 kiloymus

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Döner daha döner zaman var korkma 
(1,735 puan) tarafından
Öylemi diyosunuz ama 36 dan sonra donmesi zor diyilar
tarafından
Ben çok duydum doğum sancısı başladığında dönen bile varmış
(1,735 puan) tarafından
Aslında 1ci normal doğumum travmatik oldu aynu aciları çekmek istemiyorum ağrı eşiğimde düşük diye ağrıya dayanamam. Bu yuzden bi taraftdan sezeryan istyorum ama eğer dönmüşsede normal doğum olacakmış
tarafından
Hakkında hayırlısı olsun
-Reklam-
0 oy
(822 puan) tarafından
Hiç bişey anlamadım yazdığınızdan
0 oy
(5,468 puan) tarafından
Kız bebisler çok donuyo kanalami girmiste öyle diyo ben geçen hafta gittiğimde ntsde sancı çıktı yalanciymis. Yarın 36 haftalık olacağım 34+4de 2700 du kilosu
(1,735 puan) tarafından
Sat? Anlamadım. Haftamşmı soruyosun 36 haftayim
(5,468 puan) tarafından
Regl tarihin canım benim geçen hafta ntsde sancı çıktı siklasirsa gel dedi doktor
(1,735 puan) tarafından
Regl tarihim 4 nisandl . Benimnst normal çıkmıştı ama bu hafta yapmadı nst çekilmedi
(5,468 puan) tarafından
Başka doktorda görün acele ettirme bence daha ellenmedik 4 hafta var ha suyu kalmaz pislik yutmaya başlar birşey olur öyle olur sezeryan
(1,735 puan) tarafından
Doktorumdan memnunuç ilk gebeliyimdede ayni doktora giderdim , bilmiyorum ya aslında başka doktorada gorunmeyi dusunmuyor deyilim
0 oy
tarafından
Ben 39 hafta boyunca dönmemişim :) bu yüzden annem mecburi sezaryen olmuş. Önemli olan sağlıklı olması kafanıza takmayın bence
(1,735 puan) tarafından
Evet sezeryan gozume korlutucu geliyo yaa ama ağrıda çekmek istemiyodum iyi oldu açıkcası:)) ama 2 kilo cok az . 10 gün geri diyo doktor korkulacak bisey deyil ama zaten hep 1 hafta geriden geliyodu diyordu
0 oy
tarafından

Zorunlu sezeryan olursn canm 

(1,735 puan) tarafından
27sine dokor randevu verdi kontrol için ama, eyer o zamanda donmezse acaba 27simi sezeryan eder yoksa gün seçmeyi banamı bırakır?
0 oy
(2,261 puan) tarafından
Benimde tersti ilk gebelikte özellikle 35 ten sonra dönme ihtimalinin az olduğunu söyledi doktor 38 haftada hala tersti bayram giriyoe araya diye güvenemedim sezeryan olmuştum 
(1,735 puan) tarafından
Yok riskli deyilde insan ağrıdan doktorun dediyine bazen uyamaya biliyor o yüzden sıkıntı ola bilir ama doktorunu dinlersen ağrıyada biraz dayanıklıysan rahat gecer, aça benim ağrı eşiğim cok düşük o ağrıyıda cekmek istemiyorum tekrar ama sezeryandan sonra o aörılar daha uzun sürecek diyolar en fazla 1 hafta kadar diyorlar ömrümde de hiç ameliyat geçirmediyim için sezeryanda biraz ürkütücü geliyo
(2,261 puan) tarafından
Sezeryan için tek önereceğim şey kesinlikle katı birşey tüketme  3 4 gün bol su kayısı suyu hoşafı çorba gaz yapmayacak çorbalar özellikle ekmek dahi yemedim  birde korse şart daha hastaneden çıkmadan tak cırtlı ayarlanabilir lerden  kesik yeride sadece kuru tutmaya özen göster başka hicbirsey yapmana gerek yok zaten  elimiz bile kesilince nasıl aciyo kolay değil tabiki ama öyle hani anlatılıyordu illa öyle zor söyle zor falan da değil bana ebe geldi kızım ne kadar yürürsen o kadar kolay toparlancaksın diye dedim bana bunu dedilerse vardır bildikleri bütün gece tek başıma yürüdüm iki saate bir yarım saat kadar benden başka yürüyen yoktu herkes k*çını devirip yattı kapıların  önlerinden geçerken baktım hep ama benim gibide sağlam çıkmadılar iki büklüm yada sandalyede gittiler arabaya kadar hep
(1,735 puan) tarafından
Gerçekdne bunları bana zahmet edip anlattığın için cok ama cok teşekkürler canim, gerçekden öylesine karmaşık geliyorduki sezeryandan sonra nasıl yapmam gerek diye var korse hamile korsesi , peki banyo filan yapinca nasıl yapılıyo yaraya deydirçeden sarığmızı kendimizmi değiştriyoruz sonrasında nasıl değiştirlir
(2,261 puan) tarafından
Ne demek herzaman benim ablamdan kalma bı korse vardı cırt cırtlı yatıyordum çok sıkmadan iyice ayarlıyordum ne köşesi olarak geciyo bilmiyorum ama bu demirli destekli falan olanlardan almazsan rahat edersin gibi geliyor ilk zaman çocuğa eğilip alırken falan hastaneden çıkmadan önce su geçirmez bant yapistirdilar bir gün sonra çıkarabilirsin demişlerdi eve gelince banyo ettim ertesi gün çıkardık bandı daha sonrasında banyo ederken falan normal yıkandım çıkınca peceteyle ayriyetten kuruladık 5 10 dk açık bıraktık iyice kurusun diye başkada hicbirsey yapmadım sadece kuru bırakmaya özen gösterdim pansuman falan yapmiyosun sonrasında 7 kat dikişin düğümleri kenarlarda olduğu için az şişlik oluyor diğer tarafa göre bide o bele yapılan iğneden çok korkuyordum acıyacak diye ama hiç acimiyo hissetmiyorsun bile ameliyathanede mümkün olursa fotoğraf çekmelerini iste ama benim aklıma gelmemişti çok panik olduğum için iki hemşire muhabbet etmeye gelmişti sadece benimle onlar aklımı dağıtmak için çekmişlerdi çok güzel anı olarak kaldı
(1,735 puan) tarafından
Normal banyo evde yapinca tamamen bantsızmı yaptın yani acımadı su deydikce . İğneden korkmuyorum ama sadece ince iyne var onumu vuruyorlar yoksa onun eşliyinde epidrual de vuruluyormusun ? Epidural ve spinal birlikde olunca daha konforlu oluyir diyordular evet bende isteyecem fotoğraf cekmelerini:))

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 108 göst.
24 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Esmeee (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 153 göst.
27 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Prens-prenses annesi (545 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 213 göst.
5 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 205 göst.

Kategoriler

1,477,643 soru

24,186,638 cevap

336,673 kullanıcı

...