0 oy
734 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,854 puan) tarafından
Kızlar ben kaynanam da kaldm 2 ay. Annem bana 40 dk uzaklıkta evi küçük babam ve ekstra kardeşim var o zamanda oruçtu eşimde annemgilde kalsam asla kalmazdi orda işide yaşadığımız yerde idi. Kaynanam a araba ile 10 dk mesafedeyz. Hani annemde kalsam kesinlikle rahat edemezdm bide annem öyle küçük çocuğu kucağına alma altını değişme flan yapamaz. yani bilmiyorum kaynanam kadar becerikli değil o konularda. 2 ay rahattm gerçekten orda yemegim flan hersey hazırdı. Kaynanam kalkardi bazen benle beraber uyanirdi gazı olsa ağlaması olsa beraber bakardk. Ben uyurdm o bakardi falan.. arkadaşmda bana hep annende kalmadın diyor e diyorm ben o burdaki gibi rahat edemezdm. Annenn evi diyor nasl rahat olamayacaksn. Bunu ona bi türlü anlatamiyorm. Kızım 20 aylık bi daha düşünüyorum seneye nasipse. Evinde kal ne uapcan kaynananda diyor. Kendiside Siz kaynanasinda kaldi 1 hafta on gun sonra 2 ay annesinde kaldi. Siz nnerde kaldınız doğumda.  

45 Cevaplar

0 oy
(2,564 puan) tarafından
Evimde kaldım biz altlı üstlü oturuyoruz kaynanam bende kaldı hafta sonları annem kaldı öyle dönüşümlü idare ettik 
-Reklam-
0 oy
(5,313 puan) tarafından
Annem 8saat uzaktaydı eşimin annesi 10saat ikisi de benim evime geldi toplamda 10gun kalip gittiler iki tarafı da istemedim ben kendi evim kendi düzenim gelmeseler de hiç alinmazdim 
0 oy
(582 puan) tarafından
Ben kaynanamla oturuyordum şimdi ayrıldım annem bize gelecek onlar konteyner da deprem olmadan önce demişti ki ikinci olursa burda kalırsın Allah nasip etmedi ama olsun o gelecek 
0 oy
tarafından
Canım kaynanann iyiyse yardım ediyorsa gerçekten ki ediyor diyorsan kaynananda kal hem kızına bakar yedirrir doyurur bebeğine yardım eder boşver milletin lafını bütün kaynanalür aynı değil benimki 1 hafta yanıdmda kaldı hizmet bekledi 1 tas yemek yapmadı o yüzden asla istemiyorum 2. Ye kendi evimda kalrım annem 8 saat uzaklıkta 1 hafta kalabildi yanımda ben zaten1 haftada toparlandım 
0 oy
(745 puan) tarafından
Benimde tam tersi oldu 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 622 göst.
15 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Rukieye (2,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 189 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,975 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 405 göst.
8 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Canparcam (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 488 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Eda123456789 (45 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,446 soru

24,139,433 cevap

334,435 kullanıcı

...