+1 oy
445 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bu yazıyı gitmek isteyince cesaret edemeyenler için yazıyorum …

Öncelikle psikiyatrinizi iyi seçerseniz size ilaç verip yollamıyor 15 dk da sizin anlattığınız süreci anlayıp size yönlendirme yapıyor ve durumunuza göre ilaç yazıyor ve ben gittiğim günden beri oğluma bağırmıyorum sinirlenmiyorum oğlumda ben böyle olmadığım için sakin uyku düzeni oturmuş bazı şeyleri öğrenmesi çok daha kolay bir çocuk oldu mantıklı düşünebiliyorum hayatıma Karşi yön verebiliyorum 4 günde ne olabilir demeyin gerçekten oluyormuş herşey ve beni rahatsız eden bir konuyu anlayıp bana ö yönde yönlendirme yapan bir insana çok ihtiyacım varmış meğer eğer kendinizde sorun hissediyorsanız gidin tedavi olun ya düşük ya büyük önemli olan doktoru iyi seçmekmiş umarım sizde benim gibi hayatınız için bir adım atarsınız :)

7 Cevaplar

0 oy
(14,147 puan) tarafından
Sevindim.senin adina ilac vermedi yani oylemi
tarafından
Teşekkür ederim :) . Verdi tabii şurup verdi daha çok sakin kalmak üstüne ama bu şekilde panikte olmuyorum mantıklı düşünüyorum ve uykum çok güzel oldu düşünmekten uyuyamıyordum :)
(14,147 puan) tarafından
Iyi bari fayda ettiyse
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende mi gitsem acaba herifin ailesi psikolojimi darma duman ettiler belki iyi gelir 
tarafından
Valla aşkım bu da aynı grip gibi biyerini  kırmak gibi ve ya bir hastalık gibi psikolojik rahatsızlık ben baştan gitmediğime pişman oldum ama senin ki biraz psikologluk :)
0 oy
(4,214 puan) tarafından
Senin adına sevindim canim
tarafından
Teşekkür ederim :)
0 oy
(3,304 puan) tarafından
Yillar önce gittim ilk dedigi sey hayir diyememek. Psikolog ile halledersin demisti. Bekar ve çalışan olduğum icin hic düşünmeden (maddi kaygi) 12 seans gittim. Asamadigim konular oluyor elbette ama gercekten insana cok iyi geliyor.

Sen cok önemli ve degerlisin. Cok sevindim senin adına 
tarafından
Ben psikoloğa gitmiştim en başta sonra çözülmediğini anladığımda psikiyatrik birşey olduğunu düşündüm doğru düşünmüşüm aşamadığı konular elbet olur karşı tarafın seni anlayıp yönlendirme bile yapması insanı iyi hissettiriyor çünkü bazen insan yolunu kaybedebiliyor sağol canım :)
(3,304 puan) tarafından
Aynen canim. Psikiyatri ile eş zamanli devam etti. Bazen olmuyor anlatamıyorsun. Ayni kısır döngü seni yıpratıyor.
Bu ara bi benimde gitmem lazim aslında bakalim
tarafından
İnşallah senin de yolun düşer :)
0 oy
tarafından
Tüm turkiyenin kırmızı odadakk doktora ihtiyacı vae
tarafından
Valla keşke öyle bir doktor olsa ya parasına acımam giderdim
tarafından
Iste o dr gülseren budayicioglu?☺
tarafından
Evet haklısın haha :D ama aynı şehirde bile değiliz maalesef
0 oy
(5,786 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum,fiziksel ve psikolojik o kadar rahatlıyorum ki anlatamam. Artık daha mantıklı düşünüp sakin kalabiliyorum.
tarafından
Aynen öyle insanın bazen yolunu bulması için bilinçli birinden yolunu öğrenmesi gerekiyor
0 oy
(23,479 puan) tarafından
Maşallah çok sevindim. Faydalı bir post 
tarafından
Sağol canım :)

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 361 göst.
22 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,380 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 411 göst.
+1 oy
12 cevap 532 göst.
0 oy
0 cevap 53 göst.
30 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (403 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,471 soru

24,184,092 cevap

336,505 kullanıcı

...