0 oy
357 göst.
Diğer kategorisinde (6,077 puan) tarafından

Ne yemek yapacağımı bilmiyorum kahve keyfi yaparken düşünüyorum siz napıyonuz kızçelerimmm bu arada bardağı eşime almıştım aslında çünkü kendisi gerçekten insan sevmiyor :D mood olarak bugün kullanayım dedim 

image

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kızlar uyuyor bende uzanıyorum. Kahve yapasıö var ama üşeniyorum. 
(6,077 puan) tarafından
Kalk yap rahatlarsın :D
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Benimki insan canlısı sjsjsjs ama bi sor etrafında kimse yok değişik bi insan tipi sjsjsjs

Yeni bi anlıga yazdım burayada yazam sjsjs balkonda oturuyorum güneş çok güzel içeri giresim yoğğğ akşam yemeği hiç bi fikrim yok :blush:

(6,077 puan) tarafından
Kız 1 kere doğursunlar 1 kere görürler günlerini :D grip olunca ölüyorum diye ağlıyorlar
tarafından
Onu geç sjsjsj birkex görümce kaynana hizmetçi muamelesi etsin sonra gelip kocasına kötü etsinler o zmn gör sjsjsjs
(6,077 puan) tarafından
Hahshshs evet ya :D arkadaşımın kaynanası gelir gelinin evinde yer içer eve gider beni aç bıraktı derdi kız diyordu ya bu kadın ya ben tımarhaneye yatacaz Allah rahmet eylesinde öldü gitti kadın kızın evliliği düzeldi :D
tarafından
Bak işte bunu bi erkek emin ol sindiremez direk gider dalar ama biz katlanıyoruz sjsjsj şimdi kafası ne rahat etmiştir var yaa yani insan gibi grl ye iç dua et ne yani aç kaldım o bu şu sonra gelinler kotu
(6,077 puan) tarafından
Valla öyle bacım ama erkekler hala mağdur edebiyatı yapıyo :D
0 oy
(18,655 puan) tarafından

Afiyet olsjn canim 

Nescafe içiyorum bitince kalkıp yemeğe girisicem 
tarafından
Az bekle hele tıkanacan şimdi ☺️okuyup üflücem hazır ol ☺️
(6,077 puan) tarafından
Hahha :D ben makarna çorbaya karar verdim sizi bilmem
tarafından
Bende balık yapıyorum temizledim şimdi fırına vericem oyyy jer yer balık kokuyor sanki ☺️
(6,077 puan) tarafından
Ayy katlanamıyorum balık kokusuna midem almıyor
tarafından
Bende ama benim koca et balık ve tavuktan başka birşey yemiyor ya
0 oy
(5,469 puan) tarafından
Afiyet olsun canım ♥️ film buldum onu izliyorum içimden bı ses korkacagimi söylüyor ama merakta ediyorum:)
(6,077 puan) tarafından
Hahah :D korkarak izlemek bendensin bacım gece izleyemiyorum bende böyle şeyleri gündüz izliyorum gece izlersem bidaha uyuyamam :D
(5,469 puan) tarafından
Gece izlesem adamın içine girerim ben korkudan :)))  kızı diğer odaya yollafim izliyorum tek :)
(6,077 puan) tarafından
Hahha bende izleyemem geceleri zaten şu full korkuları hiiç izleyemiyorum anca olursa gerilim
0 oy
(4,214 puan) tarafından
Afiyet olsun bizde çay içiyoruz hamur yogrudum kalkip pizza yapicam kendimle çocuklara eşime ne yapsam bilmiyorum pizza yemiyor et kizartip yanina da patates falan kizarticam galiba
(6,077 puan) tarafından
Dün etli patates yedik önceki gün kıymalı musakka önceki gün tavuk artık sebze yemeği yapmak istiyorum ve dolapta sebzem yok çünkü pazar yarın kuruluyor kapıya :D makarna çorba mı yapsam ya acaba shshsh
(4,214 puan) tarafından
Spagetti varsa soslu yap yanina da mercimek çorbası çok güzel olur
(6,077 puan) tarafından
Evet en iyisi o :D
0 oy
tarafından

Çocuklara pilavım var, kendime keşkek var. Eşime çorba yaptım. Biraz gezip gelmek istiyorum. Belkisi eve gelince peynirli gözleme yaparım  :Dafiyet olsun ben de maden suyu içiyorum. Geceleri kramplar uyutmaz oldu 

(6,077 puan) tarafından
Ohh mis :D benimki daha 2 yaşı bu ay dolduracak hele bi sene daha geçsin sonra belki düşünürüm
tarafından
Ben üçüncüye hamileyim desem  :D
(6,077 puan) tarafından
Oyyy bacım çok cesursun :D sezeryandan sonra anneme kim sana madalya taktıda 4 tane normal doğurdun ben sezeryana katlanamıyorum diye bağırmıştım hahahahaha :D
tarafından
Ahahahah cesaret mi hahaha güldürme beni:D normal zor bea :D  sezeryanı hiç bilmiyorum
(6,077 puan) tarafından
Shshshs bacım valla zor :D Allah doğumdan sonra acıyı unutturuyor bence gerçekten bak yoksa 2. 3. Doğuramaz kimse
0 oy
(1,218 puan) tarafından
İnsan sevmiyosa seni nasıl sevecek kız jdjdd kahvemi içtim İstavrit almış eşim onu yapicam bugün 
(6,077 puan) tarafından
Bi beni sevdiğini iddia ediyor ama benide eleştiriyor bazen :D herkese bi kulp takar
(1,218 puan) tarafından
Amanın eleştiren insan da kötü oluyo bazen yapiyomuş bari o iyi
(6,077 puan) tarafından
Shshsh sürekli yapamaz bacım ölümle yaşam arasında ince çizgiyi aşar shshsh :D
(1,218 puan) tarafından
Ahaha seviyorum böyle kadınları tuttum seni
(6,077 puan) tarafından
Hahaha tabi erkekleride biz doğuruyoruz sonuçta çokta şey etmesinler :D
0 oy
(16,041 puan) tarafından

Bugün herkes gezmeye gidiyor galiba benzinleri bitmiş :) benzinliler sıra bekliyoruz :)

image

(6,077 puan) tarafından
Hahaha :D pazar günü heryer kalabalık olur
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Afiyet olsun :) patatesli fasulye bulgur pilavi yemek :) ogluslar uyuyor 
(14,147 puan) tarafından
Benimkideeeeee ayagimi atsam agliyoooo mizir mizir inat ayy
(6,077 puan) tarafından
Kız hiç sorma ya uykuya direnmeye başladı sinirlenince küsüyor bide shshshs bağırıyor gel sarılalım diyince hayıy anne diyo shshshs
(14,147 puan) tarafından
Uyuyalim.diyince abisinden dilinde zsten uyumucam.anne olmas anne uyanmazdi mesela uyaaniyo olmas anne diyip .her seye agliyor inat boyle gecen bi krize girdi ne istiyorsun diyorum.sadece agliyor degisik boyle :)
(6,077 puan) tarafından
Ayyy bacım aynı shshshhs 2 yaş sendromu üstümüzden geçecek belli
(14,147 puan) tarafından
Aynen oyle sil.bastan benim:)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,563 soru

24,185,394 cevap

336,589 kullanıcı

...