0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde (0 puan) tarafından
Kızlar normalde ayın 8.9 adet oluyordum 1 geçti ve yumurta çatlamıştı dün 14 sayın diyorlar sizce test yapılır mı bekleyimi sırtım çok ağrıyor yardımcı olursanız

3 Cevaplar

0 oy
(4,950 puan) tarafından
Bak canm herkesin hamilelik belirtisi aynı değildir şimdi burda senin belirtilere benzer bireyler yazılır umutlanirsin bence test yap 
(0 puan) tarafından
2 gün geçti kuzum işte çoğuda hemen çıkmaz dün yumurta çatlamıştı bilemedim şuan kuzum
(4,950 puan) tarafından
Ozaman bekle
-Reklam-
0 oy
(4,772 puan) tarafından
Bekle bence canım daha 1 gün gecikmiş havadan  olabilir stresten olabilir 7 gün gecikmesi bile normal sayiliyor sin yinee test al varsa çıkar zaten 
(0 puan) tarafından
çoğu yorum baktım kuzum 1 gün geçince bile test yapıyorlar o yüzden sormak istedim ben
(4,772 puan) tarafından
Erken hamilelik testini dene o zaman canım o daha net sonuç verir
(0 puan) tarafından
yumurta çatlayın hemen belli olur mu şuan bilemedim yapsamı diye
0 oy
(5,469 puan) tarafından
Belirti olmayabilir canım ilkinde ben hastanelik olmuştum ikincide hiç birsey olmadi
(0 puan) tarafından
nasıl yanı canım
(5,469 puan) tarafından
İlkinde bayılmıştım canım ben regl gelmesine bir hafta kala öğrenmiştim geçmemişti yani regl tarihim. İkincide hiç belirti bebek düşünüyorduk zaten regl geleceği zaman ağrım oluyordu o yoktu hamilelik çıktı kan verince

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 66 göst.
10 Aralık 2023 Diğer kategorisinde myggg (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 148 göst.
20 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BirMelek (1,294 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 440 göst.
0 oy
1 cevap 98 göst.

Kategoriler

1,474,294 soru

24,137,238 cevap

334,362 kullanıcı

...