0 oy
468 göst.
Diğer kategorisinde (2,618 puan) tarafından
ya kızlar benim konuşma tarzım çok hızlı ne kadar kitapta okusam fayda etmiyor annem kaldı bizde oturup adam akıllı muhabbet edemedik benim bu konusmamdan konusurken ses kaydı alıyorum kendimi ses tonumda farklı çıkıyor bazen hiç kimse ile konuşmak istemiyorum bu yüzden bazen anlaşılır şekilde konuşuyorum ama bazen çok hızlı oluyor 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ses kaydında ses farklı cıkar zaten cunku senın kulagına gelen sesle dısarıda duyulan aynı degıl, kıtabı sesli oku, youtubeda dıksıyon vıdeoları var onlara bak
-Reklam-
0 oy
(974 puan) tarafından
Konuşmadan önce iki kere düşün öyle konuş belki biraz yavaşlatır seni.Yani düşünerek konuşmaya çalış otomatiğe bağlama 
0 oy
(91 puan) tarafından
O dert bende de var çok hızlı konuşuyorum hiç kimse bi şey anlamıyor sürekli 2 ya da 3 defa tekrarlama k zorunda kalıyorum kaynana diyo bi tek oğlum seni anlıyo başka kimse ne dediğini anlamiyo diyo. Şifreli mi konuşuyon diyo 
(2,618 puan) tarafından
banada diyolar fransızcamı konuşuyon
(91 puan) tarafından
Her dil var dese idin:))
(2,618 puan) tarafından
☺️☺️kız ama valla kötü bi durum bu hızlı konuşmak
(91 puan) tarafından
Öyle de canım ne yapalım bizd e böyleyiz olmuyo çok denedim.
(2,618 puan) tarafından
bende çok denedim ama pes etmedim bi taktik bulursam sanada söylerim ☺️
0 oy
(4,214 puan) tarafından
Konuşurken sakin ol arada nefes egzersizleri yap diksiyon videoları var onlara bak
0 oy
tarafından
Ses kaydında farklı çıkar. Benim de ince sesim, dinleyince sinir oluyorum:) 

Diksiyon dersi alabilirsin, işe yarar. Tonlamayı öğrenirsin, düzgün nefesi öğrenirsin ses tonun daha iyi gelir
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Bence böyle bir şeyi takıntı yapman çok kötü yani ses tonunu falan yapacak birşey yok ona ama hızlı konuşma için diksiyon videolaru vardır youtubede onları izleyebilirsin zamanla alışırsın zaten tane tane konuşmaya 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 561 göst.
0 oy
6 cevap 573 göst.
17 Ekim 2021 Diğer kategorisinde ❤Semos❤ (2,422 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 948 göst.
19 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tugba1234567 (1,254 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 799 göst.
28 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (986 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,161 soru

24,150,253 cevap

334,866 kullanıcı

...