0 oy
343 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (306 puan) tarafından

Kızlar kaynanam ve eltim alt katımda oturuyorlar neyse geçen de eşim oğlumu aşağıya bırakmıştı yukarıya geldiği vakit ellerinden tutunca ağladı bende baktım parmağı iltihap toplamıştı ve şişmişti öyle görünce çok korktum alıp aşağıya gittim Aras parmağını mi yaktı dedim yok dediler e bu ne böyle dedim bak yaktiysa söyleyin yoksa bu parmağın böyle durduk yere olması normal değil dedim eltim de tüp yanarken yapıştırmış olabilir dedi bende gelip o baloncuğu patlatıp krem sürdüm Şuan ki hali bu acaba oğlum parmağını yakmamismiydi eşime götürme diyorum düşüyor birşey oluyor bana söylemiyorlar diyorum laftan anlamiyor çocuğun parmağının ilk ve son halini atacağım 

image

image

6 Cevaplar

+1 oy
(2,512 puan) tarafından
Kocan kafasız bisey demek istemiyorum 
-Reklam-
0 oy
(657 puan) tarafından
Yanık bence başka böyle ne olabilir ki aklıma bir şey gelmedi 
(306 puan) tarafından
Tırnak kısmı da sararmış resimde belli olmuyor sanırım
(657 puan) tarafından
Yanık bu bir yanınca bir de bir  şeyi sıkı tutunca kazma kürek gibi o zaman su toplar kazma kürek olmayacağına göre yanmış bu çocuk
0 oy
(1,013 puan) tarafından
Yanmış baya keşke sen patlatmasaydin kendi başına patlardi o derisi geri üstüne yapışırdı şimdi hava aldığı için iltihap kapması olabilir bence sağlık ocağına fln götür
(306 puan) tarafından
Hafta sonuna girdik sağlık ocağı kapalı ya
(1,013 puan) tarafından
Yani acile git diyecem de o kadar da değil kantaron yağı fln varsa ondan da sürebilirsin
0 oy
(1,921 puan) tarafından
Dolama bu soğan pişir bağla içindeki pisliği çıkaran öyle uyudumu sabaha bisseyi kalmaz cnm
0 oy
(856 puan) tarafından
Aşağıdaki ses oğlun yansa duyarsın heralde
(856 puan) tarafından
Kantaron yağı varsa sur mikrop kapar cocuk
(306 puan) tarafından
Ya çocuk geçen düşmüş omuzları yara içinde bir çıkardım üstünü şoka girdim eşimde yanımdaydı bak dedim annesine ne olmuş buna böyle dedi annesi oğlum kasımıstir ondan öyle olmuştur dedi aşağıdan ses gelmiyor bazen duyuyorum ağlama sesini niye ağlıyor diyorum birşey yok diyorlar eşime o kadar diyorum ki götürme istemiyorum anlamıyor
(856 puan) tarafından
Sende git ozmn canım madem götürüyor otur yarım saat çikin sonra madem böyle sorumsuzlar
(306 puan) tarafından
3 aylık bebeğim de var onu goturmuyorum götürünce herkes alıp öpüyor o yüzden gitmiyorum
0 oy
tarafından
 kocan hadi bişey olmaz diyip duruyor sen niye yolluyorsun madem gidiyor git başlarında bekçi gibi bekle yazık o çocuğa yarın bişey olsa hepsi üç maymunu oynayacak Allah korusun o kadar sorumsuz insanlar yarın cam pencere açık birakirlar çocuğa bişey olur kaynanana şöyle bakamiyorsaniz yollamiycam de yollama zaten baksalar gözlerinden sakinirlar bide demişsin omuzları mordu diye ben burda cinnet geçirdim ben olsam o evi onun başına yıkarım ben çocuğumu çöpten mi buldum ne yapıyorlarsa bırak evde yemek temizlik olmasın telefonla konuşma rahat etme ama çocuğun iyi olsun ister alın ister alınma ama ya aşağıya in çocuğunun başında dur ya da yollama gerekirse o kocayı boşa hiç bir şey çocuktan önemli olmamali
(306 puan) tarafından
Benim 3 aylık bebeğim de var aşağıya indim mi hepsi alıp öpüyor bu bahsettiğim oğlumu da öpe öpe yanaklarını hep yara bere içinde bırakmışlardı zaten hemen gidip getiriyorum derdim rahat çay kahve içmek değil başımı kasiyacak zamanı zor buluyorum kavga ettim etmedim mi ama laftan anlamıyor İşten gelmemiş daha gelsin zaten bir kavga daha çıkaracam

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 281 göst.
1 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,407 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 818 göst.
10 Eylül 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 420 göst.
18 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 604 göst.