0 oy
323 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Ne olur kimin duası kabul olunur bilinmez duanızı eksik etmeyin. Panik atak geçirmişim ondan beri kendimi toparlayamıyorum iki tane evladım var.antidepresan kullanmak istemiyorum.Ailem annem babam çok nasihat veriyor şöyle böyle diye ama yok yine oluyor lütfen dua edin 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

Allahümme innî eûzü bike minel-hemmi vel-hazen ve eûzü bike minel-aczi vel-keseli ve eûzü bike minel-cübni vel-buhli ve eûzü bike men galebetid-deyni ve kahrir-ricâl

-Reklam-
0 oy
(168 puan) tarafından
Bende çok stresli, üzüntülü zamanlar geçirdim. İki tane çocuğum var benim de normalde de takıntılı biriyim ama bu ara iyice herşeye takar oldum küçük birşeyi kafamda kurup büyütüyorum saçma sapan şeyler düşünüyorum Rabbim sizinde benimde ve bu durumda olan herkesin şifasını versin inşallah çok zor bir durum İnşallah en kısa zamanda düzeliriz :(
tarafından
Hoca dayım var sürekli normal abdest al her banyoya girdiğinde gusül abdesti al 3 fatiha nas felak ihlas okumak eline hu de bütün vücudunu sıvazla her gece yatmadan önce yap namazlarını kıldın geçer inşallah dedi
(168 puan) tarafından
Ay inşallah ya bende deneyeyim Allah razı olsun çok kötü bişey ya
0 oy
tarafından
Allah şifa versin içine ferahlık versin
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Rabbim kalbine evine ferahlık versin korkularindan arındırsin inşallah 
0 oy
(1,980 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun ,Antidepresan kullanmak kötü birşey değilki canım verekiyorsa kullanmalısın en çok da çocukların için hatta terapiye falanda gidebilirsin ilaçsız terapi alabilirsin. 
0 oy
(2,087 puan) tarafından
Duha ve İnşirah süresini okumaya başla her gün oku. Her gün okuyunca ezberleniyor zaten. Kalp beden ferahlığı versin Allah. İnşirah haline ihtiyacımız var 
0 oy
(1,164 puan) tarafından
Uğur koşar ”bana Allah yeter “ okumanı tavsiye ederim canım ruhuna iyi gelir 
0 oy
tarafından
Rabbım şifa versin 
0 oy
(2,392 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşaAllah 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 224 göst.
10 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehragm (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 289 göst.
11 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Melek 0666 (1,281 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 340 göst.
+2 oy
16 cevap 269 göst.

Kategoriler

1,476,937 soru

24,176,141 cevap

336,112 kullanıcı

...