Bendim canım o somut bir şey bulamadım maalesef kamera kayıtlarından bir şey çıkmadı. Sabah saatlerinde yabancı bir adam çıkmış fakat binadan birinin misafiriymiş yönetici bize öyle söyledi yani. Kuzenim de polis oda geldi kapıda zorlama falanda yok parmak izidee çıkmaz dedi çünkü kaynamam geldi ekledik kapıyı falan her kes hayal gördün diyor korkmayayım diye ama ben hayal olmadığına eminim çünkü Telfonumun yeri değişmişti, kapıyı eşim kilitledim dedi ama açıktı bunların hepsi tesadüf olamaz. Ben anahtarımı kaybetmiştim birde ve bu olaydan önce bir ay falan sabah saatleri benim zilimi sürekli biri çalıyordu kimo diyordum ses veren yok yine yönetici ile konuştuk geçiştirdi bizi çocuklar dır falan dedi
Vebali ağır ama biz yönetici den şüphe ettik biraz birkaç tane komşum ile paylaştım onlarda aynı fikirde
Etkisinden biraz zor çıktım. İlk üç gün gece hiç uyuyamadım zaten sürekli buradaydım ama alıştım sonra şükür o gün den sonra tekrarlamadı
Evet tekrardan post acti ameralara bakmislar birssy cikmamis hayal gormus galiba ama beni cok etkilemisti inana arkamda biri var saniyirdum evde okdadan odaya kosarak gecis yapiyordum
1,507,611 soru
24,608,319 cevap
363,957 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın