0 oy
353 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Doğum günü yapcamda 

Yengem halam annemler kaynanamla gorumcemler olacak

Sizce yengem halam annem ayrı

Gorumce kaynana ayrımı davet etsem

11 Cevaplar

0 oy
(54,207 puan) tarafından
hepsi bir çıksin aradan aralari iyiyse
(24,519 puan) tarafından
Ay ortalığı karıştırmak istemem ama gelmezse gelmesin iki ayrı doğum günü yapmak ne kadar masraflı ne kadar zahmetli haberi var mı
(54,207 puan) tarafından
aynen davet et gelen gelir kalan saglar senindir herkeste kendine hizmet bekliyo demiyor bu hazirlik yapacak ev temizleyecek çocukla diye
tarafından
Evet zahmetli olur belkide hiç yapmam onların iki kıytırık hediyesi için kendimi masrafa sokmak istemem o masraf yerine giderim çocuklarıma.hediye alirim
(54,207 puan) tarafından
kayinvalidem annesi kayinpederim
annem babam abim halam
iki doguk gunundede bir iki arkadaşım vardi
kimse o varsa ben gelmem demedi davet ettim herkes geldi
sadece birinde abime ayri mesaj yazip söylemedim diye gelmedi bekar annemlerle yasiyo yalvarayim mi gel diye
anananede kayinvalidemle yasiyo hic ona ayri demedim bir kişiye haber verince herkese gecerli olur diye düşündüm
(54,207 puan) tarafından
doğum gunleri benim icin onemlidir benimde kendimi bildim bileli kutlariz. kiytirik hediye icin degil cocuk mutlu olsun diye yapiyoruz zaten ben bu sene kimseyi cagirmayacaktim bes yas doğum günü büyük halam burdaydi o var diye ayni ekiple yaptim ☺️
-Reklam-
0 oy
(2,977 puan) tarafından
Sen çağır gelmeyen gelmesin doğum günü 1 kez yapılır benim bildiğim hep sürekli onunlamı uğraşcaksın
0 oy
(4,584 puan) tarafından
Ne gerek var bacım iftar mi bu hepsini birden çağır gitsin araları bozuk degilse
0 oy
tarafından
Hepsini çsğır bir kere de çıksın aradan 
0 oy
tarafından
Toplu çağırılır millet için iki defa uğraşılmaz. Çocuk için bi kez kutlanır gelen gelir
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Hepsi bir gelsin  daha iyi.gelen gelir gelemyen kendi bilir.
0 oy
(1,285 puan) tarafından
Ayrı ayrı doğum günü mü olur zaten az kişiler hepsini çağır işte 
0 oy
(1,735 puan) tarafından
Hepsini bir çağır gelen gelsin  gelmek istemeyende biriki satlik otrup kalkar oyle ikna et
0 oy
tarafından
Hepsini  bir çağır kafa rahatlasın bi anda 
tarafından
Evet bide ben günlük evde duran biri deglm oğlumun okulu oluyor onu götürüp bide orada bekliyorum günde 2saattim oraya gidiyor
tarafından
Evde olacağın vakit ayarla dogum gününü illa doğduğu gün kutlaman gerekmez hafta sonu yapabilirsin yada akşama doğru yapabilirsin bi gün önceden bazı şeyleri hazırla yiyecekleri fln
tarafından
Haklsiniz
0 oy
(14,950 puan) tarafından
Bence en güzeli ikinizin ailesi olsun sadece varsa eşinin senin kardeşleriniz hala teyze dayı çok gereksiz
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Valla hepsini bir çagır o hengamede herşey birşey yapar 1 güne biter diger türlü 2 kere ugrasırsın 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 185 göst.
8 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 280 göst.

Kategoriler

1,477,449 soru

24,183,793 cevap

336,492 kullanıcı

...