0 oy
273 göst.
Diğer kategorisinde (5,313 puan) tarafından
İlk çocuğunda genetik hastalığı olanlar veya otizm down gibi tanilari olan anneler 2çocuğu düşünüyor musunuz 

4 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Bazı çocukların ilacı kardeştir 
tarafından
Buyugunuz kaç yasinda
(5,313 puan) tarafından
3yaşında  Masalım var
tarafından
Bence yaşida iyi dogurana kadar dört olur
(5,313 puan) tarafından
Bunu 3 yılda anca yapabildik .d.d ha bismillah desek hemen olmaz da çok katiydim çocuk konusunda sanki bi tane olsa gibime geldi belkide şuanda öyle hissettim bilmiyorum
tarafından
Yalnız kalmaasin kızın kardeş her çocuğa iyi gelir
-Reklam-
0 oy
(16,792 puan) tarafından
Malesef dusunulmemeli çünkü ilgiye muhtaç onlar sürekli ilgilenmek aktivite yapmak lazım. 
(1,782 puan) tarafından
Sizin çocuğunuzda bir problem var mı
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Evet düşünüyorum çünkü kalabalık aile istiyorum ve çocuğum o kadar beni zorlayacak durumda değil hafif otizimli onun içinde geniş bir ailede olmak iyi gelecek
(1,782 puan) tarafından
Nadir canım baba anne su mama bu kadar
(5,313 puan) tarafından
Manyetik hayvanlar figürler var canım onlardan al bi de aynada çok oynayın bize öğretmeni dedi bir haftada hayvan sesleri heceleri çıkardık
(1,782 puan) tarafından
İnan hepsi var biz 1.5 yıldır eğitim alıyoruz zaten tüm etkinlikleri falan bir göstermeyle yapıyor ama konuşmuyor ismine bakmıyor işte konuşma da yavaş yavaş başlıyor diyorlar her çocuğun şeyi farklı işte bunda belli bşr yöntemi yok herşeyi deniyoruz inan aldığım oyuncakların yarısından çoğuyla oynamıyor bile kendi dünyasında
(5,313 puan) tarafından
Otizmi  oyuna getir diye kitap seti var canım o çok güzel bi. Bak istersen
(259 puan) tarafından
Otizim belirtisi ne tam olarak bnde kızımda supheleniyorumda
0 oy
(284 puan) tarafından
Ben şu anlık düşünmüyorum oğlumun şuan eğitime konuşmaya vs ihtiyacı var 2 çocuk olursa onu arka plana atarım diye düşünmüyorum tek çocuk olduğuna rağmen sanki yetemiyormusuz gibi bu arada hafif otizm
(5,313 puan) tarafından
Otizm spektrum bozukluğu var bizde yarı belirti var yarı yoktu egitimle ilgiyle baya ilerledim subattan beri artık göz teması falan kuruyor ama emir kiplerini hala yapmıyor
(284 puan) tarafından
Hmm atipik otizm felan değil dimi bide kaç yaşında şuan
(5,313 puan) tarafından
3yaşında
(284 puan) tarafından
Hm canım senin postları okudum otizm epilepsi zeka geriliği felan demişsin bunları nasıl ayırt ettiniz
(5,313 puan) tarafından
Doğuştan sendromlu doğdu zeka geriligine bağlı otizm dediler sol lop sa loba göre az çalışıyor nörolog özel eğitime gerek yok dedi ben götürdüm hemen otizm dediler başladık eğitime iyiki de dr u dnlememisim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 257 göst.
0 oy
13 cevap 407 göst.
4 Mart 2024 Diğer kategorisinde Aye1 (457 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Aye1 (457 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 127 göst.
13 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Derya deniz (612 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,689 soru

24,143,274 cevap

334,569 kullanıcı

...