0 oy
117 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Asker eşleri bu sene kimler  tayinci şuan nerdesiniz eş götürülebilen yerler neresi yada kimler nerde esiyle mi ayrimi merak ettim biz Kırklarelindeyiz bu yaz tayinciyiz kalsak mi bir yil daha gitsek mi bilemedim 

2 Cevaplar

0 oy
(2,179 puan) tarafından
Kocanızı yalnız burakmayın derim
tarafından
Yok oyle degil yani esim dilekce verse belki bir yil daha kalabiliyoz ama oda birakirlarsa dilekce versek bile yollama ihtimalleri var o anlamada gitsekmi kalsakmi  esimden ayri zaten kalmak istemiyorum mesela bu yaz arkadasim gil reyhanliya gitti esi eve gelip gidiyo ne guzel bilsemki bizde oyle biyere cikcaz hic dilekce vermeden gideriz cocuklar okul cagina geldigginde batiya gelmis olurduk
-Reklam-
0 oy
(3,207 puan) tarafından
Kaç senede bir tayin oluyor ve ne zaman şehir siz seçebiliyorsunuz 
tarafından
4 senede bir biz buraya 2020 de geldik temmuz da 2024 temmuzda gidicez (dilekce verip kalamazsak)
Karanetde secebilecegin sehirler bolgeler yaziyo sen sıraya diziyosun hangi sehirleri istiyosan bizim daha acilmadi dilekce yazmak istiyen yazsin demisler yazariz heralde
(3,207 puan) tarafından
Bilgilendirme için teşekkürler canım,  Allah yolunuzu açık eylesin, yardimciniz olsun
tarafından
Ricaederim sağolasın amin insAllah

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 254 göst.
16 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Masal.ak (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 336 göst.
5 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 341 göst.
2 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 450 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Bir deniz annesi (684 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,655 soru

24,127,946 cevap

333,879 kullanıcı

...