0 oy
212 göst.
Diğer kategorisinde (113 puan) tarafından
Resmen uykudan uyandım baya hissettik. Gemlik'ten gelmiş bursa baya hissettik. Allahım beterinden korusun inşallah. Hemen kızımı alıp dışarı çıktım paniklemeden. Etksiinden çıkamadım. 2 kere olmuş 2.ciyi hissettik sadece

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok korktum... 
(113 puan) tarafından
Bende öyle halen etkisindeyim dışarı çıkcaz dışarda vakit geçirelim bari
-Reklam-
0 oy
(974 puan) tarafından
Ablamda bursada onlarda dışarı çıkmış Allah korusun Bursada deprem bölgesi unutmayın osmanlı zamanında büyük bi deprem de olmuş orda.Her ihtimale karşı deprem çantası eşyaları sabitleme vs önleminizi alın bunla geçmiş olsun.
(113 puan) tarafından
Evet hazırda zaten deprem çantamız kapının yanında. Ama işte o an panik ile sadece çocuğunu alıp çıkabiliyon. Ben gene montlarımızı telefon falan aldım çıktık hemen çok şükür. Bekleniyormuş zaten büyük deprem
0 oy
(455 puan) tarafından
Ben İstanbul dayım burasıda sallandı çok siddetliydi uyuyordum deprem olunca uyandım ama çok korktum sonra ikinci oldu ikisinide hissettim hatta bir tanede artçı oldu yani 3 deprem 3 unude hissettim inşallah öncü degildir Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun 
(113 puan) tarafından
Aminn inşallalh. Ben 1.ci hisssetmedim. 2.ci hisssettim bende uykudan uyandımm
0 oy
tarafından
Kaç şiddetinde oldiki deprem sesi gibi bir sesle uyandım eşimi çağırdım beşik sallıyorlar sır dedi ay şuan çok panik oldum yozgattayiz burasıda altı boş.oldugu söyleniyor deprem bölgesi değil ama sallantı soddetli olunca yüksek katta hissediyoruz 
(113 puan) tarafından
5.2 şiddetinde olmuş gemlikte asıl başlamış bende uykudan uyandım resmen . Ayy Allahım korusun inşallah en beterinden bizi çocuklarımızı
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Rabbim beterinden korusunnb gecmis olsun

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 420 göst.
+2 oy
20 cevap 604 göst.
27 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (4,374 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 92 göst.
7 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde By (32 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 127 göst.

Kategoriler

1,475,062 soru

24,148,820 cevap

334,792 kullanıcı

...