0 oy
249 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
Merhaba arkadaşlar ilk gebeligim ve son zamanlarda hep kabus ve büyü goruyordum rüyada

4 Cevaplar

0 oy
(1,345 puan) tarafından
Bunu kim dedi sana
tarafından
düzenlendi
Aaaa...............,,,,,,,,,,55tygg
(1,345 puan) tarafından
Peki sana nasıl bozulacağını söylemedi mi yazık ki büyüye tapanlara arafta kalacaklar ne gelebilicekler nede gidebilicekler
(1,345 puan) tarafından
Sen birşeyler görüyor musun peki musallat olanlardan
tarafından
düzenlendi
Evet zaten o yüzden korktum
-Reklam-
0 oy
(2,179 puan) tarafından
Evini dip köşe iyice ara bul o büyüleri bulduktan sonra bir kız cocuğu bul ciş yaptır o kagıtların üstüne sonra yarimsaat bekle at tvalete
tarafından
Nasıl insanlar var allah belalıarını versin canım umarım en kısa sürede kurtulursun eşin biliyorsa bunları hocanın dediklerini sizde kocanın akrabaları gelince yemek yemeyin veya besmele ile yapırn benimde annemle babama ilk evlendiği zamanlar domuz yağı ile büyü yapmışlar ayrılar şuan babam hep annemi kötüü görürdü annem bakımlı bi kadınmdı ama annemi pis olarak görür hayvana benzetirdi emziyorum ezriden kadınnı duası kabul olur derler dilerim ki allahtan sana ve ailene bu büyüyü yapanların ayaklarına dolansın inşallah büyü onlara dönsün İnşallah
tarafından
düzenlendi
Napicagimi hiç bilmiyorum hoca bozdum dedi
tarafından
Eşinde akıl yokmu canım ailesinin yaptırdığını hocadar duydugu halde gidecekmi yani borc batağına girsin karısı ile ayrılsın diye yapılmış sonuçta
tarafından
düzenlendi
Nnnnnnňn............
tarafından
Ben bu saaten snr izin vermeden gitmesini gözünde kötü olur muyum
0 oy
(1,735 puan) tarafından
Korkmaya başladım ya, napcan aceıe etsin bi an once o hoca bozsun dua ayet oku canim bol bol. Allah korusun. Gozunede gorunmuşler diyosun şimdi geceleri nasıl korkarak uyuyosun kim bilir. Hiç korkup bagirçadınmı eşine bişey anlatmadınmı
tarafından
Kendisi çok iyi tanıyor beni gördüğüm rüyalar olsun ya da hissettiğim şeyler olsun defalarca kendi de şahit oldu ben Allah tan korkarak yaşayan bı insanım korkularima şahit oldu tabi zaten kendisi bı hocaya gidelm dedi
(1,735 puan) tarafından
Kocan o zaman goturmesin ya seni gitmeyin oraya, cok kötü bu durum heke hamilesin kaç haftalık oldun
tarafından
23 haftalık ben zaten gitmem cnk ne zaman gitsek hep kavga huzursuzluk büyüden haberim yokken yemin ettim bı daha gitmemeye ama eşim gitse ona yedirirler
0 oy
(1,735 puan) tarafından
Eşinin ailesiyle bu sorunun varmiydi
tarafından
Şöyle soyliyim evlendogimiz günden beri asla ama asla kötü bişey de yapsa gorumcelerim ben hep kardeşlerini yatistirip hep arka çıktım onlara onlar yanımda değilken de cnk Allh tan korkarım annesini annem gibi gördüm uzaktan kendime ne alsam annesine de alr oraya gittiğimde ona sormadan evinin eksiklerini alırdım hatta en zor zamanlarnda bile kapımı hepsine açtım benden yana zerre kötülük görmediler ama şöyle huyları var benciller kardeşler arası bile fitne fesatlık hasetlik var helali haramı bilmezler bense bana ait olmayan bı iğneden bile korkarım Sanrm ahlak yapım onlara ters diye sevmiyorlar
(1,735 puan) tarafından
Kardeşler arasında böyle bişey varsa sana hayli hayli yaparlar canim yaa başka şüpelendiyin bişey varmı? O memlekete gitme artık gitsende yemek falan yeme yada kendi yemeyini kendi elinle koy kendine ve eşine ama yemesen daha iyi su bile içme
tarafından
Suphelendigim şu bu defa gittiğimde bı kaynanamda yiyip içiyorduk bitane görümceme gittik bı de eltim üst katta yani bu üçünden biri çünkü ben eşimi çok değiştirdim onların aksine hak yememeyi bı olayda kendi eşin bile hakszsa haksız olduğunu dile getirmeyi bı ekmeği varsa 2. Bı ekmeği ihtiyacı olana bırakmayı insanları kotulememeyi hep bu yönden değiştirdim bu da onlarn zoruna gitti sanrm
(1,735 puan) tarafından
Çok haklısın canim eşini asla onıarada yalniz bırakma

İlgili sorular

+3 oy
43 cevap 1,536 göst.
30 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Aşık û maşuk.. (2,116 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 173 göst.
24 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Isteoylesine (375 puan) tarafından soruldu
+5 oy
12 cevap 493 göst.
5 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Alaska (1,987 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 153 göst.
1 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Tgctmr. (13 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,334 soru

24,181,912 cevap