Masus yapiyolar manipüle ediyolar cekemiyolar yıldırma politikası bakalım kimin gözü var orda .ne iş yapıyorsun cnm 10 saat çalışıp 2 gün izin mi hep .. eşin de memur demişsin sanırım oda vardiyalı ? Odamı iki gün evde ...şurayı anlamadım sen neden 2 gün çocuğunu alıp işyerine bırakacaksın eşinin sen glmeden erken izin alıp evde olmuyor mu ..cnm eğer yeni atanıp göreve basladiysan kızın kaç yaşında şuan keşke bekleseydin inan hiç bir şeye değmiyor tabi maddi durum sknti oluyor devir kötü malum herşey zor ama ben şöyle anllattgina göre çok zor görmedim sürekli ise de gitmiyorsunuz ..ben iki kızım srd ard a oldu ve çok zorlandım hala zorlaniyorum okuldan al götür et yap çok zor oluyor oyuzden, 14 yıldır çalışıyorum diye sıkıyorum disimi ilerleyen zmnlarda emekliligi evde beklerim diye düşünüyorum şöyle 5 6 yıl dha çalışıp yasa çıkar bsey olur çünkü ilerleyen zmnda çocuğun ödevi okuldan al götür takip zor bide ben yeni sisteme geçtim 12 /36 iki gün iş , iki gün tatil şeklinde evde çok olmak adına onlar için çalışıyoruz yapacak bsey yok işyerindeki kere derdini anlatma bence dünyaya bı can getirdik onlar için çalışıyoruz çabalıyoruz ilk çocuğu olup çalışan ben değilim oyuzden herkes alisicak zamnla düzene girecek de olumlu konuş olumsuz dusunsen bile ki bu bı gerçek
1,508,976 soru
24,626,102 cevap
364,840 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın